edit
mnn' Alıntı:katıldığım yönler var.. geliştirmi,yoruz kendimizi.. memur mantığıyla teknoloji anla öğret öğren .. de bir yere kadar office 2003 anlat diyor meb.. de 2013 yılına girdik. xp öğret. öğrenciler windows 7 kullanıyor bir çoğu.... 20 30 yıllık bilgilerle zor.... her sene bizleri perfprmanstan geçirmeli meb.. bize kaldıysa üç beş on yüz bilemedin bin kişi iyi çalışırda diğerleri... o yazıyı okudum belden aşağı vurmalar var... alemi cihangir bir proje yapmazsak ve bunun reklamını türkiye çapında yapmazsak bu tür eleştrilerle karşılaşacağız......diğer öğretmenler bilgileri sabit bizim ise borsa , altın, döviz gibi günlük haftalık aylık yıllık değişiyor.. android öğren işin yoksa... :sleep:
hocam diğer öğretmenler alemi cihangir bir proje mi yapıyor kendimizi ezik görmeyelim okulda ki görevlerimizi yapıyoruz kimseye yaranmak zorunda değiliz onu diyen o arkadaş kendi işine baksın hocam.mnn' Alıntı:katıldığım yönler var.. geliştirmi,yoruz kendimizi.. memur mantığıyla teknoloji anla öğret öğren .. de bir yere kadar office 2003 anlat diyor meb.. de 2013 yılına girdik. xp öğret. öğrenciler windows 7 kullanıyor bir çoğu.... 20 30 yıllık bilgilerle zor.... her sene bizleri perfprmanstan geçirmeli meb.. bize kaldıysa üç beş on yüz bilemedin bin kişi iyi çalışırda diğerleri... o yazıyı okudum belden aşağı vurmalar var... alemi cihangir bir proje yapmazsak ve bunun reklamını türkiye çapında yapmazsak bu tür eleştrilerle karşılaşacağız......diğer öğretmenler bilgileri sabit bizim ise borsa , altın, döviz gibi günlük haftalık aylık yıllık değişiyor.. android öğren işin yoksa... :sleep:
Budur. :alkis:the_korsan' Alıntı:Geçen sene ki Anadolu Lisesi sınavındaki alan sorularını hatırlıyor musunuz? Office 2003'den soru vardı bilmem anlatabildim mi...
Kendine geliştirme mevzusunda kendi çevremdeki zümredaşlarıma bakınca açık ve net biz bu sisteme fazla geliyoruz..