Bilişim Öğretmenleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kodla Büyü
Buradaki şahıs pek arkadaşının arkadaşı değilmiş. Onu anlamadan internet ortamında yorum yapıyor. Bir de bu arkadaş meslekçi. Onların dertleri de ayrı. Kendi hallerine bırakalım, özelde çalışan bu arkadaşa dil dökmeye değmez. DÖkülen dil hedefine ulaşmaz.

katıldığım yönler var.. geliştirmi,yoruz kendimizi.. memur mantığıyla teknoloji anla öğret öğren .. de bir yere kadar office 2003 anlat diyor meb.. de 2013 yılına girdik. xp öğret. öğrenciler windows 7 kullanıyor bir çoğu.... 20 30 yıllık bilgilerle zor.... her sene bizleri perfprmanstan geçirmeli meb.. bize kaldıysa üç beş on yüz bilemedin bin kişi iyi çalışırda diğerleri... o yazıyı okudum belden aşağı vurmalar var... alemi cihangir bir proje yapmazsak ve bunun reklamını türkiye çapında yapmazsak bu tür eleştrilerle karşılaşacağız......diğer öğretmenler bilgileri sabit bizim ise borsa , altın, döviz gibi günlük haftalık aylık yıllık değişiyor.. android öğren işin yoksa... :sleep:

mnn' Alıntı:
katıldığım yönler var.. geliştirmi,yoruz kendimizi.. memur mantığıyla teknoloji anla öğret öğren .. de bir yere kadar office 2003 anlat diyor meb.. de 2013 yılına girdik. xp öğret. öğrenciler windows 7 kullanıyor bir çoğu.... 20 30 yıllık bilgilerle zor.... her sene bizleri perfprmanstan geçirmeli meb.. bize kaldıysa üç beş on yüz bilemedin bin kişi iyi çalışırda diğerleri... o yazıyı okudum belden aşağı vurmalar var... alemi cihangir bir proje yapmazsak ve bunun reklamını türkiye çapında yapmazsak bu tür eleştrilerle karşılaşacağız......diğer öğretmenler bilgileri sabit bizim ise borsa , altın, döviz gibi günlük haftalık aylık yıllık değişiyor.. android öğren işin yoksa... :sleep:

android için gerekli programları bu hafta kurdum nokia ile olmuyor diyede androidli telefon aldım oda daha dün geldi kargoyla. sınav okumaktan şarja bile takamadım :) nasipse seneye android programalamada anlatacağım çocuklara :)

Her zamanki kedi - uzanamadığı ciğer davası . Boşverin ezik efendiyi kendi kendini avutsun. BT öğretmeni olmak isteyene yol belli yordam belli. Önce YGS-LYS ya da DGS ile fakülteye girip mezun olmak sonra da KPSS ile de MEB e atanmak. Önümüzde katsayı engeli vardı. Sanki keyfimizden BT öğretmeni olduk.

Geçen sene ki Anadolu Lisesi sınavındaki alan sorularını hatırlıyor musunuz? Office 2003'den soru vardı bilmem anlatabildim mi...

Kendine geliştirme mevzusunda kendi çevremdeki zümredaşlarıma bakınca açık ve net biz bu sisteme fazla geliyoruz..

burada acı olan bilgisayar öğretmeni hakkında yazdıkları değil arkadaşı hakkındaki yazdıklarıdır. keşke o arkadaşı bilsekte uyarsak belki de bizim forumdadır :)

önce öğretmen olmak için hangi vasıflara sahip olması gerektiğini ve neden öğretmen olamadığını öğrensin. konuşmayı bilmiyor, Türkçe dil bilgisi vs. sıfır!!

mnn' Alıntı:
hocam diğer öğretmenler alemi cihangir bir proje mi yapıyor kendimizi ezik görmeyelim okulda ki görevlerimizi yapıyoruz kimseye yaranmak zorunda değiliz onu diyen o arkadaş kendi işine baksın hocam.

başka bölümü bıraktım seçtim bu bölümü.Nerden bilirdim işletmeci birinin meb bakanı olacagını.Becayişmiş ıvırmış,kıvırmışken kukla oldugunu ne kadar da belli eden biri.ADamlar hep kendini övüyor.Yok cami yaptım okul yaptım şunu yaptım bunu yaptım.Ömer seyfettinin diyet'i gibi başımıza da kakalıyorlar.Yaptın da herkesten vergi kesiyorsun.Fakirde aynı vergiyi veriyor zenginde.Devletin kaynaklarını ulkenin her kaynagını kullanıyorsun yapacaksın hizmeti.Neyse benim anlamadıgım komşularımız kangren halde iken biz nasıl da iyi durumdayız?Çünkü ticarette kazanmanın en iyi yolu komsularınla ticaretttir.neyse çok karısık olan bize olur.fazla kurcalamamak gerekir.Üzümünü ye bagını sorma vesselam...

the_korsan' Alıntı:
Geçen sene ki Anadolu Lisesi sınavındaki alan sorularını hatırlıyor musunuz? Office 2003'den soru vardı bilmem anlatabildim mi...

Kendine geliştirme mevzusunda kendi çevremdeki zümredaşlarıma bakınca açık ve net biz bu sisteme fazla geliyoruz..
Budur. :alkis:

özel sektördekiler çok zor şartlarda çalışıyorlar. Ben birçoğunun köle olduğunu düşünüyorum. Birilerini zengin etmek için çalışıyorlar. Ülkemizde acilen askari ücretlerin 2 misline çıkarılması, ayrıca ücretlerin ödenip ödenmediğininde devlet eliyle kontrol edilmesi gerekiyor. Ama nerede bu dünyada adalet. İnsanlar arasında yüksek gelir farklılıkları olduğu için herkes birbirinin ekmeğine saldırır oldu.

BBNET
Geri