omd' Alıntı:Benim önerdiğim isimleri listeye almamışsınız.
omd' Alıntı:Benim önerdiğim isimleri listeye almamışsınız.
omd' Alıntı:halukk' Alıntı:omd' Alıntı:schumix' Alıntı:TRBTÖD anlamsız ve söylemesi zor bir kısaltma oldu.
Kısaltma için BÖDER iyi gibi... Açılımı için ise Bilişim Öğretmenleri yerine Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği olabilir... T harfini koymaya gerek yok kanımca...
BiTÖDER nasıl
BÖDER (Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği)
:+1: BİTÖDER - Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (Kulağa sanki daha anlamı ve iyi geliyor)
BİTEKÖDER ... Herkes kendi öder .. alman usulü yaparız olmadı uhaha:
BiTÖMeKDER = Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Meslek Kuruluşu Derneği
yada
BiTÖMKD = Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Meslek Kuruluşu Derneği
eya' Alıntı:BİLİŞİMDER... :shock: Yoksa tabi...
Aynı şeyleri yazacaktım :+1:skipper_forum' Alıntı:Adında ÖĞRETMEN geçmeyen bir derneğe kesinlikle üye olmam. Üye yapmam.
TÜBİDER var zaten. Biz amacımıza uygun bir dernek kurmalıyız.
Yarın gelir iki tane firma bilmem ne, derneği elimizden alır başka mecraya götürür. Ayrıca da Niyazi Bey hariç -ona fahri başkanlık bile verebiliriz- Dernek üyesi olma şartı Bilgisayar öğretmeni olmak olmalıdır.
Benim fikrim de budur.
Bence de bu güzel isim daha kolay söyleniyor ve daha kalıcı.eya' Alıntı:BİLİŞİMDER... :shock: Yoksa tabi...
turab05' Alıntı:BİTÖDER de olabilir.
eya' Alıntı:Ankete BİLİŞİMDER eklenmesini talep ediyorum. Bu ismi onaylayan da çok olacak. Derneğin uzun ismi yine Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği olabilir. Bilişim Öğretmenleri Derneği de olabilir. TEF mezunlarını da kapsar. Bilişim Eğitimi ve Öğretmenleri Derneği de olabilir Eğitim kelimesinin geçmesi olumlu olacaktır. Bunların hepsinin kısa ismi olarak BİLİŞİMDER olabilir. Diğer isimlere yakın bir sürü isim var. Bilişimder akılda kalıcı yeni bir isim olacaktır.
Anket seçenekleri tekrar düzenlenerek daha önce oy kullananlara oylarını değiştirme hakkı verilmeli ya da anket sıfırdan açılmalı bence. İsimde çok acele edildi. Güzel fikirler çıkacaktır. Ben BİLİŞİMDER'de ısrarcıyım.
biltek2007' Alıntı:Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BTÖDER) 8% 8% [ 14 ]
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BTÖD) 1% 1% [ 2 ]
Türkiye BT Öğretmenleri Derneği (TRBTÖD) 1% 1% [ 1 ]
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BÖDER) 24% 24% [ 42 ]
Türkiye BT Öğretmenleri Derneği (TÜBİTED) 67% 67% [ 119 ]
Eklemeden önceki oylama sonuçları
biltek2007' Alıntı:eya' Alıntı:Ankete BİLİŞİMDER eklenmesini talep ediyorum. Bu ismi onaylayan da çok olacak. Derneğin uzun ismi yine Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği olabilir. Bilişim Öğretmenleri Derneği de olabilir. TEF mezunlarını da kapsar. Bilişim Eğitimi ve Öğretmenleri Derneği de olabilir Eğitim kelimesinin geçmesi olumlu olacaktır. Bunların hepsinin kısa ismi olarak BİLİŞİMDER olabilir. Diğer isimlere yakın bir sürü isim var. Bilişimder akılda kalıcı yeni bir isim olacaktır.
Anket seçenekleri tekrar düzenlenerek daha önce oy kullananlara oylarını değiştirme hakkı verilmeli ya da anket sıfırdan açılmalı bence. İsimde çok acele edildi. Güzel fikirler çıkacaktır. Ben BİLİŞİMDER'de ısrarcıyım.
Hocam ekliyeyim bakalım. Sizimi kıracağız