Bilişim Dersi Ortak Sınavı

Kodla Büyü
Teknoloji tasarımcılar tüm sınavı hep uygulamalı yapıp not veriyor da biz niye hala yazılı yapıyoruz ya da yapmak zorundayız acaba, anlamıyorum.

Yazılı yapmak zorunda mıyız? Yani okul zümre kararı yeterli değil midir?
Teknoloji tasarımcılar tüm sınavı hep uygulamalı yapıp not veriyor da biz niye hala yazılı yapıyoruz ya da yapmak zorundayız acaba, anlamıyorum.
Bu konuda çok çeşitli söylemler var. Yazılı yönetmelik vs. de nereye bakılacak, artık takip edemiyorum bile sık sık herşey değiştiğinden.

anadolu ve fen liselerindeki seçmeli bilişim teknolojiler ve yazılım dersi için durum nedir arkadaşlar, bizde mi açık uçlu soru soracağız ben tam anlayamadım
Ben de bu sene ilk defa alicam 9. Sınıf seçmeli bilisim dersini senaryo güncel bulamadım zumrem yok neye göre yapicam yazılı kağıtlarında belirtmem gerekiyor mu müdürün de imzalı kağıdı mi ogrencilere dagitacam sorular sorular..

Ben de bu sene ilk defa alicam 9. Sınıf seçmeli bilisim dersini senaryo güncel bulamadım zumrem yok neye göre yapicam yazılı kağıtlarında belirtmem gerekiyor mu müdürün de imzalı kağıdı mi ogrencilere dagitacam sorular sorular..
Bildiğim kadarıyla,Fen lisesindeyseniz ve istanbul'daysanız bununla alakalı senaryo mevcut , anadolu liselerinde senaryolara göre yapmıyoruz herhangi bir kademede işlendiği için, İnternettte aydın iline ait şöyle bir senaryo buldum ; https://aydin.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_09/23152243_bilisimteknolojileri_lise.pdf fikir vermesi açısından.

Son düzenleme:
Senaryoyu sene başı zümre toplantılarında kendiniz hazırlıyorsunuz. İlçr zümresinde senaryoları yazıp il başkanımıza verdik. O da il zümresine ekledi işlem bitti. Sabit bir senaryo yok anlayavağınız.

Geri