hocam word dosyalarını da koyabilir misinizBir kaç sorunuzu kullandım hocam. Teşekkürler.
Bu da benim sınavım.
Kocaeli için hangi kazanımdan sorulacak tablosu yok.
bir harika sınavlar elinize sağlık
hocam word dosyalarını da koyabilir misinizBir kaç sorunuzu kullandım hocam. Teşekkürler.
Bu da benim sınavım.
Yükledim hocam.hocam word dosyalarını da koyabilir misiniz
bir harika sınavlar elinize sağlık
güzel sınav soruları hocam. elinize sağlık. Daha önce görseydim soru hazırlayacağım diye uğraşmazdımBir kaç sorunuzu kullandım hocam. Teşekkürler.
Bu da benim sınavım.
Sağolun hocam. Hepsini kendim hazırlamadım @seczey hocamdan da aldım. İyi sınavlargüzel sınav soruları hocam. elinize sağlık. Daha önce görseydim soru hazırlayacağım diye uğraşmazdım
elinize sağlık hocam güzel olmuş 5.sınıflar için hazırladığınız sınav mevcut mu?6. sınıf 1. yazılı
her il kendisi yaptı konu soru dağılım tablolarını. Kendi il mili eğitim müdürlüğü sitenizde veya ilinizdeki ölçme değerlendirme merkezi sitesinde yayınlanmıştır.senaryolar nerede acaba? herkes bahsediyor da ??
sınav yapan arkadaşlar sonuçlar nasıl gidiyor? düşüşler var mı genel anlamda?
Hocam sorularınız güzel yalnız 5.sınıf 5.soru kapasite sıralama hata var gibi, gözünüzden kaçmışMerhabalar ben de naçizane arkadaşlardan yararlanarak biraz da kendim ekleyerek mix sınav sorularımı hazırladım.
6. sınıf tamamen senaryo 2'ye göre hazırlandı. (aydin)
5. sınıf ise belli ölçüde senaryo ikiye sadık kalındı.
Eşleştirme,çoktan seçmeli vs şans başarısı karışabilecek sorular olmamalı.Cevabı öğrencinin oluşturacağı sorular olmalı.O branşlarda örnek sorular bile yayınlandı nasıl böyle hata yapıyorlar.Denetim yapılırsa sorun yaşayabilirler.Okulda Türkçe ve ingilizce sınavları hep eşleştirme sormuşlar şaştım kaldım . Eşleştirme açık uçlu olmaz ki
Sonuçlar çok kötü gibi okumaya korkuyorum. Gerçi diğer derslerde aynıymış öğretmen arkadaşlarla konuştuğumuzda onlarda sınavların kötü olduğunu söylediler. Bakalım 2. Sınavda ne yapacak öğrenciler
Eşleştirme,çoktan seçmeli vs şans başarısı karışabilecek sorular olmamalı.Cevabı öğrencinin oluşturacağı sorular olmalı.O branşlarda örnek sorular bile yayınlandı nasıl böyle hata yapıyorlar.Denetim yapılırsa sorun yaşayabilirler.
yasak hocamEşleştirme yasak değil mi?
Malesef hocam.Okuma, özellikle yazmayı bilmeyen bir nesile klasik sınav yaptık. Notların şişirilmesine o kadar alışıklar ki siz önlerine cevapları da verseniz yazamıyorlar. Sonuç olarak normalde 100 alacak çocuklar 50-60 alıyor. Yeni sistem kademeli olmalıydı!