okuduğunu anlamaktan aciz yöneticiler buna sebep. oysa yönetmelik ortada. sağolsun bizim arkadaşlar da okumayı tercih etmeyip onun bunun dediğine göre hareket ediyorlar. il ilçe memler il ilçe zümreler kafalarına göre takılıyor. açın okuyun şu ölçme ve değerlendirme yönetmeliğini yahu. bak aşağıya da bırakıyorum.Bazı iller meb'in yazısını kendine göre yorumlayıp müzik,beden görsel sanatları da eklemiş.Hukuksuz usulsuz kendi kafalarına göre yorumlayıp dikte
ediyorlar.Benim gördüğüm o.Herkes bir mana çıkarıyor meb'in yazısından.
Elinize sağlık hocam.5.-6. Sınıflar Bilişim Tek. Sınavı
hocam bizde seçmeli de dahil tüm dersler açık uçlu yapılacak denildi. yazı geldi. ama kazanım tablosu yok bilişim için.Hocam bizimle ilgili değil diye biliyorum tabi ilinizden yazı gelmediyse. Ben her zaman nasıl yapıyorsam öyle yapmayı düşünüyorum. Ölçme değerlendirme işlerinde test yapmayın diyorlar ama bebeklikten beri yapılan her sınavı test yapıyorlar. Bizim yapmamıza engel değil ama 6 branştan(ortaokul) öyle olacak diye biliyorum. Hatta ortak sınavları,kazanımları,soruların konu dağılımları bile o dersler için açıklandı.
Bir kaç sorunuzu kullandım hocam. Teşekkürler.Ortak sınavlar için senaryo seçim sınav öncesi formları. Eğer denetim vs olursa ilin kazanımlarına göre kağıt hazırladığımızın görülmesi için. Siz kendi ilinize göre excel dosyasını şekillendirebilirsiniz. Bu senaryo seçimine göre örnek sınavlar yayınlayacağım. Saygılar
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 1.Sınavlar İçin Öğretmen Formları (5.Sınıf)
Bilişim Teknolojileri ve yazılım dersi için her il senaryolar oluşturdu. Bursa ili 3.senaryoya göre sınava hazırlık ve açıklama formu oluşturdum. Aşağıda örnek pdf halini ve kendinize uyarlamak içi…bilgebt.comBilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 1.Sınavlar İçin Öğretmen Formları (6.Sınıf)
Bilişim Teknolojileri ve yazılım dersi için her il senaryolar oluşturdu. Bursa ili 1.senaryoya göre sınava hazırlık ve açıklama formu oluşturdum. Aşağıda örnek pdf halini ve kendinize uyarlamak içi…bilgebt.com
Her ilin uygulaması farklı teşekkür ederimBir kaç sorunuzu kullandım hocam. Teşekkürler.
Bu da benim sınavım.
Kocaeli için hangi kazanımdan sorulacak tablosu yok.
1 okul var ilçemizde bt sınıfı olmayan onlarda da akıllı tahtadan olacak öğrenciler.bt sınıfı olmayanlar nasıl yapacak hocam
tş ederim hocam çok işimize yarayacak.Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri ve Yazılım 1. Dönem 1. Yazılı Soruları
Teşekkürler Hocam. ?okullar sınav için kendi yönergelerini hazırlıyorlar hocam. bizde kazanım-soru dağılımlarını yazıp müdüre onaylatıyoruz.
Bütün sınıfları aynı anda ortak sınav yapmak daha kolay hocam hem derslerimizde sınavlara gitmemiş oluyor. Ama bizde de senaryo yok her hafta işlediğim konudan en az 1 soru çıkmak üzere açık uçlu soracağımBulunduğumuz il ortak sınavlar arasına almadıysa dersimizi, senaryo falan da yok. Ne yapmamız gerekiyor? Önceden olduğu gibi istediğimiz tarihlerde açık uçlu yapmıyor muyuz? Yapıyorsak sınav tarihleri ortak sınav haftalarının dışında mı olması gerekiyor.
Sn. hocam peki yazmada sorunu olan çocukları nasıl yapmalı. Açık uçlu sorularda sorun çıkacak öğrenciler var. Yazmada sorunu olanlar var.Temel derslerde BEP'li öğrencilere ayrı sınav yapılıyor. Bilişim dersinde yapılmıyor.
bilişim dersinde yapılmıyor diye bir yönetmelik maddesi ben duymadım sayın hocam. öğretim yılı başında yapılan bep toplantısında bunun kararı ders bazlı alınır. hangi derslerden bep yapılacak kararı alındıysa o dersin sınavının da ayrı yapılması gerekir.Temel derslerde BEP'li öğrencilere ayrı sınav yapılıyor. Bilişim dersinde yapılmıyor.
Yapılıyor hocamTemel derslerde BEP'li öğrencilere ayrı sınav yapılıyor. Bilişim dersinde yapılmıyor.
Sivas mı hocam?Arkadaşlar bizim ilde 2 senaryo hazırlanmış ve 2 senaryoda da 15 soru var. ben 10 soru soramazmıyım acaba?