Paylaşabilir misiniz hocam?10 adet kısa cevaplı soru hazırladım. Kısa dediğim tek kelimelik....
Paylaşabilir misiniz hocam?10 adet kısa cevaplı soru hazırladım. Kısa dediğim tek kelimelik....
ortak sınav olarak yapacağız hocamArkadaşlar 5-6 ların klasik yazılı sınavını ortak aynı tarihte mi yapacağız ? Yoksa aynı soruları kendi sınav tarihlerinde mi yapacağız ?
İşte bu kadar. Ben de aynı şekilde yapacağım hocam.10 adet kısa cevaplı soru hazırladım. Kısa dediğim tek kelimelik....
bu senaryolar öğretim yıllık planlara uygun değil. işe yaramaz.ORTAK YAZILI SINAV KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI
Okul geneli uygulanacak ortak yazılı sınavlarda il sınıf/alan zümreleri ve İstanbul Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan konu soru dağılım tabloları kullanılacaktır.istanbul.meb.gov.tr
konu dağılımları burada tüm dersler için. bir senaryo seçip soru dağılımını da öğrenciye vermek gerekiyormuş. mesela ben 5 soruluk bir senaryo seçtim.
Senin algın yetmez anlamaya.israil taktiği.Biz>hepiniz .Biz ne dersek o olur. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil.Yehova yahudileri seçti çünkü. işte bu yuzden saçmalık bu.
algılarımla oynamaSenin algın yetmez anlamaya.
Hocam MEB, eğitimi düzeltmek isteseydi düzeltemez miydi, kaç bakan, kaç yıl oldu, birinin yaptığını diğeri yıkıyor, herkes ayrı telden çalıyor, taş üstüne taş koyalım diyen var mı?algılarımla oynama
Aynen. Bekliyoruz...?birisi ornek soru atmali bu kadar yazilmis yoksa ben atacagim ornek bir sinav ? ? ?
6.sınıflar varmı hocam emeğine sağlık sorular çok iyiBaşka konuya da atmıştım gerçi 5.sınıf için örnek sınavı paylaşıyorum görüşlerinizi beklerim.
Bizde bilişim dersi de ortak :/Hocam sınavımız ortak değil, bize ilden gelen bilgilendirme o şekilde bir de açık uçlu soru sormanız gerekiyor. Tüm sorular açık uçlu olacaktır. Test çoktan seçmeli uygulama sınavı 1. sınavlarda yok bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim hocam, 6.sınıflar için de ekliyorum dosyayı yeni tamamladım.6.sınıflar varmı hocam emeğine sağlık sorular çok iyi