Bugün formatörlük görevlendirmemi kabul etmemem konusunda müdür yardımcım ve müdürümle açık açık konuştum. Formatörlüğe can atan öğretmenler olduğunu söyleyen müdürüme ben bu görevlendirmeden memnun olmayan meslekten soğuyan birçok BT öğretmeni olduğunu söylediğimde bana "o zaman siz de birlik olun" dedi. Müdürüm istediğim dersler olursa girebileceğimi, işim olduğunda erken çıkabileceğimi, hiçbir öğretmenin bana özel işlerini veremeyeceğini, ders sırasında teknik işler için çağırılmayacağımı ve her konuda yardımcı olacağını taahhüt etse de gelen görevlendirme yazısına imzamı atmadım. Müdür yardımcım ise TEF mezunu olmama rağmen benim artık ders vermeyi düşünmememi işimizin teknik destek olduğunu söyledi. Formatörlük görevlendirmem gelene kadar bana 23 saat ders veren müdürüm görevi kabul etmediğimde haftaya başka bir okulda olabilirsin dedi. İdarecilerimin en ılımlı, anlayışlı idarecilerden olduğunu belirteyim. Buna rağmen görevimiz tüm idareci ve öğretmenler için teknik hizmet. İşlerine öyle geliyor çünkü. Bu yüzden arkadaşlar derslerimizi geri alana kadar mücadele etmeliyiz. Olabildiğince formatörlük görevlendirmelerini reddetmeliyiz. Formatörlüğe karşı durmadığımız sürece derslerimizin geri verilmesi çok zor bence.