hocam ailem mezitlide oturuyor, 30 yaşındayım ama akdenizi hiç bilmem. çay çilek sitelerdeki okullar nasıl? yarın okul listesi açılınca yardımcı olursanız sevinirim...OZOGUL' Alıntı:2013 il dışı yer değişikliğinde 94 puan ile Akdeniz ilçeye geldim. Mezitli Yenişehir açık değildi. Erdemli den 1 okul açmışlardı. Bu sene şansınıza bakalım nereler açılacak. Şimdiden hepinize hayırlı olsun
Geçen senede başlıklar açıldı vs. fazla isteyen yok gibi görünüyor ama inanmayın
BT öğretmeni olup forumu kullanmayan okadar çok kişi var ki...
çok mu kötü yani? ulaşım nasıl onu bile bilmiyorum :S benim de benzer yollarla ileride merkeze geçme hakkım olabilir ileride.OZOGUL' Alıntı:Hocam bende pek bilmiyorum okulların durumunu.
Benimki Mersin'e gelmek için bir adımdı. Özür durumundan tayini bekliyorum. Ağustosta inşallah Toroslardayım
Hocam 115 puan ile ankara basligindada mesajin var sanirimtheghost83' Alıntı:çay ve çilek... hakkari şırnak..
Il icinde kac acik vardi yuzde kacini acmislar hocmosmanecer' Alıntı:Mersin İl Milli Eğitim Öğretmen Atama Bölümü 35 Tane Okul Açılacak Dedi.
Bende Ankara isteyecegim hocam 113 puanla heyecanla bekliyorum bende keske bi tahminim olsa ama malesef yok hocamosmanecer' Alıntı:il içinde 127 açık vardı il milli eğitimi aradım 35 tane açtık dedi cuma günü aradım? ben 52 ile isteyecem çıkarmı bilmiyorum ? Tahminin nedir hocam ?
Hocam biz 140 küsür puanla il içi yenişehir bekliyoruz. Adam gibi bir yer açılmıyor. Sen Diğer ilçelerden beğenmeye bak, Yenişehir ve Mezitli zor açılır.goldenboy' Alıntı:122 puan tayin isteyebilirim inşallah yenişehirde biyer açılır
Çay Mahallesi Ortaokulu
Celile Öner Ortaokulu
Mimar Sinan Ortaokulu
Mehmet Dağlı Ortaokulu
Ersoy Ortaokulu
Turgut Özal Ortaokulu
Halil Akgün Ortaokulu
Sosyal Hizmetler Ortaokulu
Vakıfbank Atatürk Ortaokulu
Güngören Ortaokulu
Aydıncık Çok Programlı Lisesi
Akdeniz Ortaokulu