ozanca66
Aktif Üye
bilgisayarbilisim33' Alıntı:Çay Mahallesi Ortaokulu - Uzak, sıkıntılı
Celile Öner Ortaokulu - Mersin - Adana yolunun deniz tarafında başka bir okul, ancak ana yola biraz uzak, yürüme mesafesinde değil. Dolmuşla gitmek zorundasınız, denize yakın. Şehir merkezine uzak Ders 07:00'de okul çift araçla 1 saat - öğrenci ve veli profili iyi
Mimar Sinan Ortaokulu - Sakın denemeyin. Eski Hatice Uluğ Ortaokulu, ismi meşhurdur buralarda
Mehmet Dağlı Ortaokulu - Tamamen ortaokul olmadan önce çevresindeki okullara göre iyiydi, değişen öğrenci profili ile şimdi felaket olduğunu herkes söylüyor.
Ersoy Ortaokulu - Akdeniz mahallesinde ama Toroslar mahallesi sınırında - Diğer akdeniz okullarına göre eh belki iyi bir okul denebilir. Okulun eski binası yıkılmış yerine yenisi yapılmıştı. Geçici olarak başka bir yere taşınan okul dönem ortasında eski yerindeki yeni binasına taşındı. Müdür Yardımcılarından biri iyi bir arkadaş.
Turgut Özal Ortaokulu - Offffff, ne desem bilmiyorum, çok sıkıntılı
Halil Akgün Ortaokulu - Mersin - Adana yolunun deniz tarafında kalan başka bir okul. Merkeze uzak, öğrenci profilini tam bilmiyorum.
Sosyal Hizmetler Ortaokulu - Mimar Sinan'dan sonra en sıkıntılı okullardandı, O okulda 2 tane şube var sanırım, yanlış bilmiyorsam. Öğrencileri çok sıkıntılılar, velileri de öyle. Nakliyeciler Sitesi v.b. içerisinde kalan bir okul. 2009'da Mehmet Dağlı Ortokulundaki öğrenciler ve Özgürlük Mahallesinde kalan öğrenciler (doğal olarak en sıkıntılı öğrenciler) o okula gönderildi. Hakkında henüz iyi hiç bir şey duyulmadı.
700. Yıl Ortaokulu - Güneykent Mahallesinde evime yakın bir okul. Güneykent + Halkkent mahallesindeki belki de en iyi okuldur. Müdür Yardımcılarından biri iyi bir arkadaş. Çalışkan beraber çalışmıştım daha önce 2 yıl. Okul büyük ama anlamadığım o okula gelenler neden sürekli norm fazlası oluyor. Herhalde her sınıftan 8'er şube vardır. Sene başında orda bir bilgisayarcı arkadaş vardı zaten 2. bir norm mu oluştu başka bir durum mu bilemiyorum. Ben olsam yazardım.
Toroslar Anadolu Lisesi - Akdenizde olmasından iyidir.
700. yılın öğretmeni benim okul yeri konumu güzel 5 ve 6 larda 7 şube var 28 saat ders var.. sadece sorun bilgisayarla çok kötü idari açıdanda bir sorun yaşamazsınız öğrenci profili de diğer okullara göre cok cok iyi