tomreader2010' Alıntı:Hocam 115 puan ile ankara basligindada mesajin var sanirimtheghost83' Alıntı:çay ve çilek... hakkari şırnak..
caydırıyor gibi anlama da hocam... mersinde açılan okullar genellikle varoş mahalleler. mersin ya da izmir yazacağım. izmirdekiler de genellikle zorunlu hizmet yeri, köy okulları....theghost83' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:Hocam 115 puan ile ankara basligindada mesajin var sanirimtheghost83' Alıntı:çay ve çilek... hakkari şırnak..
evet o an 115 diye biliyordum.. 120 miymiş... ankara mersin eskişehir düşünüyorum... eskişehirde okul yok merkezde.. mersin ve ankara kaldı geriye..
Anladim hocam guncel fikriniz ney acaba ankarami mersinmitheghost83' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:Hocam 115 puan ile ankara basligindada mesajin var sanirimtheghost83' Alıntı:çay ve çilek... hakkari şırnak..
evet o an 115 diye biliyordum.. 120 miymiş... ankara mersin eskişehir düşünüyorum... eskişehirde okul yok merkezde.. mersin ve ankara kaldı geriye..
hocam mutlu birini görmüşken soralım :=)birtanyildiz' Alıntı:Arkadaşlar ben Mut/Mersin liyim ama Mut u övemeyeceğim maalesef. 32500 nufüsü var çoğu doğu ilinden bile iyidir. Ama mersin beklentinizi karşılamaz. Zira karamana daha yakındır çoğu il ile işi olan karamana gider. karamana 1 saat mersin merkeze 2,5 saat konyaya 2 saattir kendi arabanızla. Diğer taraftan sakin bir yerdir. ucuzdur tüm yiyeceklerin en kalitelisini yer organik beslenirsiniz kaloriferli evler vardır, 450-550 aralığındadır. çok bi ısınma masrafı olmaz ama mersinden soğuk karamandan sıcak geçer kışları.
okullara gelince maraşel yatılıdır ama şehit ahmetten daha iyidir. en azından biz çocukken öyleydi İnşallah ilk tercihlerim olan antalya kayseri veya mersin gelir benim 141 puanım var en son tercihlerimde ne olur ne olmaz diye yazdım kendi memleketim diye. Puan durumunuzu da değerlendirip uygun yere koyun mut tercihini bence.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam mutlu birini görmüşken soralım :=)birtanyildiz' Alıntı:Arkadaşlar ben Mut/Mersin liyim ama Mut u övemeyeceğim maalesef. 32500 nufüsü var çoğu doğu ilinden bile iyidir. Ama mersin beklentinizi karşılamaz. Zira karamana daha yakındır çoğu il ile işi olan karamana gider. karamana 1 saat mersin merkeze 2,5 saat konyaya 2 saattir kendi arabanızla. Diğer taraftan sakin bir yerdir. ucuzdur tüm yiyeceklerin en kalitelisini yer organik beslenirsiniz kaloriferli evler vardır, 450-550 aralığındadır. çok bi ısınma masrafı olmaz ama mersinden soğuk karamandan sıcak geçer kışları.
okullara gelince maraşel yatılıdır ama şehit ahmetten daha iyidir. en azından biz çocukken öyleydi İnşallah ilk tercihlerim olan antalya kayseri veya mersin gelir benim 141 puanım var en son tercihlerimde ne olur ne olmaz diye yazdım kendi memleketim diye. Puan durumunuzu da değerlendirip uygun yere koyun mut tercihini bence.
mut-mersin yolu iyi mi? mezitli ile 2,5 saat mi sürüyor? sanki daha fazlaydı...
hangi okulları önerirsin? öğrenci profilleri nasıl? 141 puana mut mu yazdın? o puana daha üstteki tercihler gelir muhtemelen...
sağol hocam :=) okullar hakkında bilgin var mı?birtanyildiz' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam mutlu birini görmüşken soralım :=)birtanyildiz' Alıntı:Arkadaşlar ben Mut/Mersin liyim ama Mut u övemeyeceğim maalesef. 32500 nufüsü var çoğu doğu ilinden bile iyidir. Ama mersin beklentinizi karşılamaz. Zira karamana daha yakındır çoğu il ile işi olan karamana gider. karamana 1 saat mersin merkeze 2,5 saat konyaya 2 saattir kendi arabanızla. Diğer taraftan sakin bir yerdir. ucuzdur tüm yiyeceklerin en kalitelisini yer organik beslenirsiniz kaloriferli evler vardır, 450-550 aralığındadır. çok bi ısınma masrafı olmaz ama mersinden soğuk karamandan sıcak geçer kışları.
mut-mersin yolu iyi mi? mezitli ile 2,5 saat mi sürüyor? sanki daha fazlaydı...
hangi okulları önerirsin? öğrenci profilleri nasıl? 141 puana mut mu yazdın? o puana daha üstteki tercihler gelir muhtemelen...
Hocam Ağzınızdan bal damlıyor umarım daha üstteki tercihlerim gelir ama başka özel sebeblerden böyle istiyorum.
Hocam silifkeye kadar yollar yer yer tek şerit çift şerit karışık.(yeni yapılıyor- bu kısım 70km) silifkeden sonrası hep çift şerit. otobüs bile 3 saatte gidiyor. Ama biraz virajlıdır. İlk giderken kendi aracınızla gidecekseniz çok dikkatli olmalı ve yavaş gitmelisiniz ama sonra alışıyorsunuz. hız limitlerine uyarak 2,5 saat zaten 175 km civarı olması gerek.