Re: Bilişim Sınıfı Duvarlarımız-> "Fikir"
Sanırım fotoğraf kağıdına benzeyen kağıtlara baskı almışsınız. A3 boyutunda bulmak bizim buralarda zor olabilir ama A4'ü bulabiliriz sanırım. Okulda laminasyon makinesi de var, baskı alıp, kestikten sonra kaplarsak sanırım ömürlük olur. İnce çift taraflı bant ile de duvara tamamen yapıştırabiliriz.
Fikirler ve yönteminiz için teşekkürler.
ornix78' Alıntı:Gramini hatırlamıyorum ama sert A3 ve A4 e çıktı aldım. Maket kartona yapıştırıcı ile yapıştırılıp kesildi. Emek fazla maliyet az.Duvarada çift taraflı ince bant ile yapıştirdim.Zaten boya yapılırken çıkarılır. O zamanda boyanin kalkması sıkıntı değil.Bu kağıtlar zaten kuşeye benziyor.Baskı donuk durmuyor. Reklamcı işin içine girince bu maliyete imkansız.Max 40 tl maliyeti var zira.yakuphan' Alıntı:Bu stikerları nasıl hazırladınız ya da hazırlattınız?ornix78' Alıntı:Evet.yakuphan' Alıntı:@ornix78, güzel bir çalışma olmuş.
4. resimdeki kilit resimlerinin içerisinde neler yazıyor? Güvenli parola belirlemek için ipuçları mı var?
Piyasada satılan etiket tarzı A4 kağıtlara renkli çıktı mı aldınız yoksa bir reklamcıya folyo kağıda renkli bastırıp, kesip, yapıştırdınız mı?
Sanırım fotoğraf kağıdına benzeyen kağıtlara baskı almışsınız. A3 boyutunda bulmak bizim buralarda zor olabilir ama A4'ü bulabiliriz sanırım. Okulda laminasyon makinesi de var, baskı alıp, kestikten sonra kaplarsak sanırım ömürlük olur. İnce çift taraflı bant ile de duvara tamamen yapıştırabiliriz.
Fikirler ve yönteminiz için teşekkürler.