destinaa88' Alıntı:
burhaneren' Alıntı:
Ben boyama işlerine başladım ancak ciddi manada sabır gerektiriyo
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f600.png)
ince ince bakmaktan kör oldum.
Hocam nasıl yaptınız şablonları? Projeksiyon falan mı? Keşke duvar boyalarını paylaşan arkadaşlar nasıl yaptıklarını da yazsaydı..
Nasıl yaptığımı anlattım geçmiş sayfalarda hocam. Öncelikle çizmek istediklerimi düzenledim. kimisini netten aldım,çoğunu kendim photoshopta tasarladım. Onları zaten paylaştım ordan indirebilirsiniz. Daha sonra bunları projeksiyonla duvara yansttım ve kara kalemle kenarlarını çizdim üstünden geçerek. Çizim işini bitirince de kırtasiyeden 250ml lik akrilik boya aldım. Ana renkleri yani sarı mavi kırmızı siyah ve beyazı aldım sadece,diğer bütün renkleri bunların karışımından elde ettim. 4-5 çeşitte fırça aldım boy boy. Kaliteli südor marka olanları tercih edinki sıkıntı yaşamayın boyarken. Fırçanın kılları boyarken ekrafa taşırmamak için önemli. Su bazlı bir boya ve çok çabuk kuruyo. Fazla su katmayınki renkler canlı olsun. En sonunda boyama işlemi bittikten sonra da çizdiklerimin etrafından siyah kalın marker kalemle geçerek hem belirginleştirdim hemde boyama hatalarını telafi ettim. Merak ettiğiniz bi nokta varsa yardımcı olurum hocam