O kişinin tabi yönetmelikten haberi varsa ki yoktur.Önüne gelen şube müdürü oluyor zaten .!
Ne durumda hocam değerlendirmeler, gelişmeleri bildirirseniz memnun kalırız.maverick07' Alıntı:öneriler için teşekkürler arkadaşlar.
forzabilisim' Alıntı:O kişinin tabi yönetmelikten haberi varsa ki yoktur.Önüne gelen şube müdürü oluyor zaten .!
Hocam illere gelmemiştir daha, önce YEĞİTEK inceleyip şu okullara şu sekilde norm verelim diyecek, alt yapı çalışması dedikleri yani. Ondan sonra inşallah.paradox99' Alıntı:forzabilisim' Alıntı:O kişinin tabi yönetmelikten haberi varsa ki yoktur.Önüne gelen şube müdürü oluyor zaten .!
Valla hocam emin olamadım bu kişi, Atamaların en son imzasını atan kişi, norm kadro güncellemelerinden, norm fazlalarının yerleştirmelerinden flan hep sorumlu... İnşallah yanlış biliyordur...
mavi85' Alıntı:Hocam illere gelmemiştir haberleri yoktur daha, önce YEĞİTEK inceleyip şu okullara şu sekilde norm verelim diyecek, alt yapı çalışması dedikleri yani. Ondan sonra inşallah.paradox99' Alıntı:forzabilisim' Alıntı:O kişinin tabi yönetmelikten haberi varsa ki yoktur.Önüne gelen şube müdürü oluyor zaten .!
Valla hocam emin olamadım bu kişi, Atamaların en son imzasını atan kişi, norm kadro güncellemelerinden, norm fazlalarının yerleştirmelerinden flan hep sorumlu... İnşallah yanlış biliyordur...
mavi85' Alıntı:Hocam illere gelmemiştir daha, önce YEĞİTEK inceleyip şu okullara şu sekilde norm verelim diyecek, alt yapı çalışması dedikleri yani. Ondan sonra inşallah.paradox99' Alıntı:forzabilisim' Alıntı:O kişinin tabi yönetmelikten haberi varsa ki yoktur.Önüne gelen şube müdürü oluyor zaten .!
stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
Hocam size ne tamiri yaptırıyorlar. Akıllı tahtaya bir imaj 30 dk alıyor. Ama şunu da düşünüyorum kodlama dersi de yakında gelecek. Sürekli kodlama etkinlikleri yapılmaya başlandı. Bir farkındalık var.stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
denizer55' Alıntı:stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
Kesinlikle katılıyorum ısrarla tamircilik değil deyip lafı ağzıma tıkıyorlar sanki ben istiyorum böyle olmasını gerçekler bunlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah isteyen derse girer isteyen btr olur yine
compteach06' Alıntı:Hocam size ne tamiri yaptırıyorlar. Akıllı tahtaya bir imaj 30 dk alıyor. Ama şunu da düşünüyorum kodlama dersi de yakında gelecek. Sürekli kodlama etkinlikleri yapılmaya başlandı. Bir farkındalık var.stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
https://twitter.com/ZuhalBSubasi
https://twitter.com/gulgirginn
Bu hocalarımız da sürekli etkinlikler yapıyor. Hayranlıkla takip ediyorum.
sen nerde çalışıyosun hocam vestel de mi :?stan007' Alıntı:compteach06' Alıntı:Hocam size ne tamiri yaptırıyorlar. Akıllı tahtaya bir imaj 30 dk alıyor. Ama şunu da düşünüyorum kodlama dersi de yakında gelecek. Sürekli kodlama etkinlikleri yapılmaya başlandı. Bir farkındalık var.stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
hocam ne imajından bahsediyorsun, kameralar bozulur yap, telefon santralinde sıkıntı çıkar yap, 10 yıllık bilgisayarı süper hızlı yap, elinde malzeme varmı koca bir sıfır, öle ben bilmiyorum yapamam demek her yerde sökmez...
Bugün bir hizmetliye kalorifer yaktırırken müdür rica minnet yaptırıyor bu işi. Size ders verseler bunları yine yapacağınızı düşünüyorum. Telefon santrali sizin işiniz mi? Bilgisayarı süper hızlı yap derken müdürünüz overclock kastetmiyordur herhalde. Bunun için sürekli bişey yapmanıza gerek yok. Bilgisayarın performansını artıracak her gün yeni bişeyler mi buluyorsunuz? Siz bunlar benim görevim değil dediğinizde müdür ne cevap verdi? Gerçi bu dedikleriniz her ay bile yapılsa ne kadar vaktinizi alır? İnanın BTR normu büyük bir nimet görevlendirmenin şu an ki haliyle bile sizin bir çok şeyi yapmanıza gerek yok. Bu normun önemi şurada ortaya çıkıyor bazı müdürler seni görevlendirmem veya görevlendirmeni iptal ettiririm dedikleri arkadaşlarımız oluyor en azından bu işi severek yapan arkadaşlar için bir güvence olacaktır.stan007' Alıntı:compteach06' Alıntı:Hocam size ne tamiri yaptırıyorlar. Akıllı tahtaya bir imaj 30 dk alıyor. Ama şunu da düşünüyorum kodlama dersi de yakında gelecek. Sürekli kodlama etkinlikleri yapılmaya başlandı. Bir farkındalık var.stan007' Alıntı:Bt normu == tamirci memur, iyi bir okul için öğretmenliği bırak memur ol, ne kadar akıllıca..
hocam ne imajından bahsediyorsun, kameralar bozulur yap, telefon santralinde sıkıntı çıkar yap, 10 yıllık bilgisayarı süper hızlı yap, elinde malzeme varmı koca bir sıfır, öle ben bilmiyorum yapamam demek her yerde sökmez...
2. dönem yaklaşıyor şimdiden görevlendirme kaygısı başladıibrcrc' Alıntı:artık netlik gerekli ve norm olayı çözülmeli bilişim öğretmenliği teknik anlamda meslek lisesi güzel ama diğer manda çok acı şekilde ilerliyor ve artık görevlendirme oldu mu yoksa ne olacak düşüncesi ile yaşamanın anlamı yok mesleğimizde tıpkı edebiyat tıpkı matematik dersi gibi bir ders olsun yada btr normu açılsın ve bizlerde görev tanımımızda olan görevleri yapalım.
maverick07' Alıntı:Bildiğiniz üzere norm yönetmeliğinde okullara bt rehber öğretmen normu verilmesiyle ilgili madde de değişiklik oldu. Bugün bu maddenin altının doldurulması için bir arkadaşım aradı ve yönetmelik için çalışma yaptıklarını, sahada çalışan öğretmenlerin görüşüne ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bende bilişim öğretmenlerinin takip ettiği bu platformda görüşleri almak ve kendisine iletmek istiyorum.
Bt rehberliğini savunan birisi değilim bunu da öncelikle belirteyim. Bu değişiklik olduysa en azından bizim görüşlerimizle şekillensin istiyorum. Bt rehberliği normu okullarda neye göre belirlenmeli? Kriter ne olmalı? Görüşlerinizi bekliyorum.