bilisimdersi1' Alıntı:Peki Fen Bilimleri ve Matematik alanında bulunmasını ne ile açıklayacakmışız.
netame' Alıntı:bunlardaki beyni kuşa taksan uçamaz kalkmış bir de idareci olmuşlar, ulen o derse biz girmeyeceksek hangi derse gireceğiz neyin öğretmeniyiz arkadaş biz, tövbe tövbe yaa
hocam dersin hangi grupta olduğu önemli değil. dersin adı önemli. ttkb 80 nolu kararda en üstteki sütun başlıklarını incelerse "aylık karşılığı okutacağı dersler" yazıyor. yani dersin adına göre hangi branşın gireceğini anlaması lazım.bilisimdersi1' Alıntı:sakkurt' Alıntı:hocam sen o arkadaşa tam olarak neye dayanarak bilişim dersine matematik ve fen ve teknoloji öğretmenlerini sokacakmış bi sor bakalım. aşağıda bu branştaki öğretmenlerin girebilecekleri dersler belli, sen böte mezunu olduğun sürece senden başkası bu derslere giremez.aşağıdaki bağlantının en aşağısındaki çizelgeden bu bilgilere ulaşabilirsin.
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2622_1.html
Fen
ve
Teknoloji
Fen ve Teknoloji
Fizik
Kimya
Biyoloji
Tarım
Trafik ve İlk Yardım
İlköğretim Matematik
İlköğretim Matematik Öğretmenliği
İlköğretim Matematik
Matematik
Geometri
Analitik Geometriyu_cin' Alıntı:o koltuklarda ehliyet sahibi olmayan işgüzar insanlar oturduktan sonra böyle olaylarla daha çok karşılaşırız.
http://ttkb.meb.gov.tr/dosyalar/80sayili/80_cizelge.pdf al hocam şunu göster bi zahmet, kimler hangi derslere giriyor öğrensin.
Peki Fen Bilimleri ve Matematik alanında bulunmasını ne ile açıklayacakmışız.
eyl14' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, bizim idarecilerimiz de şöyle bir açıklama yaptı. Seçmeli dersleri belli bir saatte vereceklermiş. tıpkı rehberlik ve kulüp saati gibi. Ve o saatte bilişim teknolojileri ve yazılım dersini seçen öğrenciler gelecekmiş (yani 5-6-7-8ler aynı sınıfta olabilir tıpkı kulüp gibi)
bu işe ne diyorsunuz?
sadece susarak' Alıntı:valla bu forumdan çekeceğin var hocam sana diyim. ruhuna el fatiha...
netame' Alıntı:bunlardaki beyni kuşa taksan uçamaz kalkmış bir de idareci olmuşlar, ulen o derse biz girmeyeceksek hangi derse gireceğiz neyin öğretmeniyiz arkadaş biz, tövbe tövbe yaa
hocam talim terbiye yeni değişikliklere ait çizelge yayınlamış. Bilişim teknolojileri ve yazılım dersine bilişim teknolojileri branşının gireceği açık olarak yazıyor. linkten inceleyebilirsin. (05-07-2012 tarihi ile değişik)bilisimdersi1' Alıntı:Bu gün Müdür Yardımcısı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersine benim giremeyeceğimi söyledi. Bu derse Fen Teknolojileri veya Matematik öğretmeni girecekmiş. çünkü bu bölümde de yer alıyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?
:+1: :+1:omd' Alıntı:sandalyeyi kafasında kırmadın mı?
:++:boteakif' Alıntı:"Sen o kafayla o koltukta oturabiliyorsan ben hayli hayli bu derse girerim." deseydin.
bende bunu çok merak ediyorum.traxx26' Alıntı:Bu dersle ilgili kılavuz kitap bu sene veriliyor mu?
dijitalyerli' Alıntı:bende bunu çok merak ediyorum.traxx26' Alıntı:Bu dersle ilgili kılavuz kitap bu sene veriliyor mu?
omd' Alıntı:Daha ortada dersin öğretim programı yok o olmadan nasıl kılavuzu olsun )