okyanus41' Alıntı:Burası dertleşme başlığıya o yüzden yazıyorum kimse yanlış anlamasın yaş 30u geçti çoluk yok çocuk yok evlenmek istiyorum artııııkk nereye kadar bu yalnızlık
30u ne kadar geçtiğine bağlı biraz da
okyanus41' Alıntı:Burası dertleşme başlığıya o yüzden yazıyorum kimse yanlış anlamasın yaş 30u geçti çoluk yok çocuk yok evlenmek istiyorum artııııkk nereye kadar bu yalnızlık
only61' Alıntı:evlenipte başına is mi alacaksin. bu devirde düzgün insan bulmak zor. laf olsun diye soylemiyorum
only61' Alıntı:evlenipte başına is mi alacaksin. bu devirde düzgün insan bulmak zor. laf olsun diye soylemiyorum
endorfinnn' Alıntı:only61' Alıntı:evlenipte başına is mi alacaksin. bu devirde düzgün insan bulmak zor. laf olsun diye soylemiyorum
Hocam avatarı değiştirmişsin. İmana mı geldin nedir ? uhaha:
Şeldın Kupır'dan Mevlana'ya geçiş; çok sert bir geçiş olmalı.
Bu arada; takılıyorum lütfen kızmayın
Saygılar, sevgiler...
endorfinnn' Alıntı:only61' Alıntı:evlenipte başına is mi alacaksin. bu devirde düzgün insan bulmak zor. laf olsun diye soylemiyorum
Hocam avatarı değiştirmişsin. İmana mı geldin nedir ? uhaha:
Şeldın Kupır'dan Mevlana'ya geçiş; çok sert bir geçiş olmalı.
Bu arada; takılıyorum lütfen kızmayın
Saygılar, sevgiler...
Bunu diyen dingillere git o okulda işini yap diyeceksin.. Biz diyormuyuz diğer okulda bir hoca var edebiyatçı değil ama kitabı bestseller..ancabsim' Alıntı:"Başka okulda bir hoca var. Adam bilgisayarcı değil ama sök tak çiz her işi yapıyor" diyerek laf vuranlar
only61' Alıntı:bugün bi hoca bana hocam bana wab sitesi yapar mıyız dedi?
töbe töbeeeeeeeeeee
oldu olacak nüfusunuza geçirin beni zamanım bol nasılsa
:+1: Mantıklı..biltek2007' Alıntı:Hocam kursiyer.net teki office anlatımlarından izletebilirsiniz. Evde pcleri varsa ev çalışması vererek uygulamalar yaptırabilirsiniz.
İdarecileriniz bu işe bir şey demiyor mu?pardus63' Alıntı:Bölümümüze bir öğretmen atandı 28 şubat mağduruymuş bilgisayarın b sini bilmiyor okulada gelmiyor zaten 5 şer günlük raporlar alıyor maaşını tıkır tıkır alıyor bölümün bütün işleri onunkilerde dahil haliyle bana kalıyor okula gelse iki çift laf edicem ama uğramıyor bile bizde sınıf ikiye ayrılarak dersler işleniyor sadece kendi işimi yapsam öğrenciler mağdur olacak vicdanım el vermiyor tümünü yapıyorum aklım kabul etmiyor çıkamıyorum işin içinden ne yapabilirim insanlıktan nasibini almamış bir mahlukat karşısında
hasari' Alıntı:İdarecileriniz bu işe bir şey demiyor mu?pardus63' Alıntı:Bölümümüze bir öğretmen atandı 28 şubat mağduruymuş bilgisayarın b sini bilmiyor okulada gelmiyor zaten 5 şer günlük raporlar alıyor maaşını tıkır tıkır alıyor bölümün bütün işleri onunkilerde dahil haliyle bana kalıyor okula gelse iki çift laf edicem ama uğramıyor bile bizde sınıf ikiye ayrılarak dersler işleniyor sadece kendi işimi yapsam öğrenciler mağdur olacak vicdanım el vermiyor tümünü yapıyorum aklım kabul etmiyor çıkamıyorum işin içinden ne yapabilirim insanlıktan nasibini almamış bir mahlukat karşısında
Allah sabır versin. :sleep:pardus63' Alıntı:hasari' Alıntı:İdarecileriniz bu işe bir şey demiyor mu?pardus63' Alıntı:Bölümümüze bir öğretmen atandı 28 şubat mağduruymuş bilgisayarın b sini bilmiyor okulada gelmiyor zaten 5 şer günlük raporlar alıyor maaşını tıkır tıkır alıyor bölümün bütün işleri onunkilerde dahil haliyle bana kalıyor okula gelse iki çift laf edicem ama uğramıyor bile bizde sınıf ikiye ayrılarak dersler işleniyor sadece kendi işimi yapsam öğrenciler mağdur olacak vicdanım el vermiyor tümünü yapıyorum aklım kabul etmiyor çıkamıyorum işin içinden ne yapabilirim insanlıktan nasibini almamış bir mahlukat karşısında
İdareyi ne siz sorun ne ben söyleyeyim vasıfsızlıkta aşmadıkları level kalmamıştır bişey olmaz inş değişir hocamıza biraz zaman tanıyalım gibi saçma sapan düşüncelerini paylaşmaya kalktı kalktım gittim yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden düşünün adam bizim bölümde fotokopi makinası var 25 krş fotokopi çekiyorduk adam oraya gitmeyin ben size ücretsiz çekerim diyor tüm öğrencilere bedava fotokopi çektirip sempati kazanmaya çalışan bir varlık düşünün
Aynen öyle diyeceksiniz hocam.. Ben demedim dersimi tamamen kaldırdılar.. :xspring' Alıntı:Yoruldum arkadaslar ....anadolu lisesindeyim..secmeli BIT dersi ve sadece 4 saat ders..nedenmi?? Ders anlatmak ici ogrencileri zorladigim icin(( meslek etigimi bir kenara koyup ne halleri varsa gorsunlermi demeliyim??? Cook doluyum anliyacaginiz...
ordinaryus' Alıntı:Aynen öyle diyeceksiniz hocam.. Ben demedim dersimi tamamen kaldırdılar.. :xspring' Alıntı:Yoruldum arkadaslar ....anadolu lisesindeyim..secmeli BIT dersi ve sadece 4 saat ders..nedenmi?? Ders anlatmak ici ogrencileri zorladigim icin(( meslek etigimi bir kenara koyup ne halleri varsa gorsunlermi demeliyim??? Cook doluyum anliyacaginiz...
Haa iyi oldu diyorum şimdi hiç dersim yok sadece BTR yim.. En azından ne iş yaptığımız belli..