Error!!!!404 Not Founderakcora' Alıntı:Yeni öğretmeniz, 12-13 sene evvel, nasıl oldu bilmiyorum, hatırlamıyorum ,1.sınıflara bilgisayar dersi veriyorum( ilkokul bir) uhaha: , idare seçmeli ders mi diye mi verdi nasıl böyle bir şey yaptın inanın hatırlamıyorum, biz de çok acemiyiz girdik derse. Çocuğun birine , şuraya tıkla diyorum, çocuk ekrana tık tık diye vurmaz mı uhaha: Bir süre sonra müfettiş geldi , sen nasıl girersin bu derse dedi ,o da kafayı yedi
Ben birşey anlamadım. Vah o öğrencilerin haline. Bende Error!erakcora' Alıntı:Yeni öğretmeniz, 12-13 sene evvel, nasıl oldu bilmiyorum, hatırlamıyorum ,1.sınıflara bilgisayar dersi veriyorum( ilkokul bir) uhaha: , idare seçmeli ders mi diye mi verdi nasıl böyle bir şey yaptın inanın hatırlamıyorum, biz de çok acemiyiz girdik derse. Çocuğun birine , şuraya tıkla diyorum, çocuk ekrana tık tık diye vurmaz mı uhaha: Bir süre sonra müfettiş geldi , sen nasıl girersin bu derse dedi ,o da kafayı yedi
boş değil bunlar boş değil uhaha: uhaha:suatozt' Alıntı:2006 yılı göreve yeni başlamışım. Çaylaklık günlerimizin gördüğüm ve göreceğim en değerli en baba insanlardan biri olan müdürümüzle güzel geçiyodu. Takiiii
ana sınıfı öğretmenimiz elinde klimanın uzaktan kumandasıyla geldi.
- Hocam beni müdür bey gönderdi. Klima çalışmıyor. Bilgisayarcı halleder dedi.
- İyi de hocam ben ne anlarım klimadan. Ver şu kumandayı biraz da ben kurcalayım. Belki düzelir.
Ana sınıfına indik. Tam kurcalarken, bi arkadaş ziyaretime gelmiş. başka bi bilgisayar öğretmeni. Kardeşinin de klime servisi var. Telefon ettik hemen geldi sağolsun. Klimayı bir güzel çalışır hale getirdi ve tek kuruş ta para almadı. Tam arkadaş klimayı halletti ve müdür bey geldi.
- Noldu hocam halloldumu. Hocam sağolsun hocamızın arkadaşı klima servisiymiş. Halletti.
- Müdür gülerek. Ben demedimmi bilgisayarcı halleder diye. Bu adamları hafife almayın boş değil bunlar boş değil.......
uhaha: 11'in solunda deseydiniz hocam.ozhan07' Alıntı:- Hocam 10'u bulamıyorum klavyede yok dedi.
- :cry:
Bunu diye. Bir bayan bilgisayar öğretmeni ise sizden ilgi beklediği için olabilirmavi85' Alıntı:Gittiğim bir okulda hocam gelmişken sınıftaki bilgisayara bakıverin 1 haftadır internet yok dediler. Öğretmen arkadaşla sınıfa vardık ağ kablosu müdür odasından önce sınıftaki bir switch cihazına, switcten de bilgisayara gidiyordu. Sorun ne olabilir? Switch cihazının güç kablosu duvardaki prize takılı değildi. Switch'e elektrik gelmiyordu. Prize taktım, internet de geldi. Öğretmen de aramızda kalsın dedi. O günden beri bir sır aramızda
hahaÖğretmenler odasındayım,yanıma Fen teknoloji hocası oturdu.
fen teknoloji öğretmeni:hocam sizin evde internet var mı?
ben:yok.neden sordun?
fen teknoloji öğretmeni:hocam bi konu vardı araştıracaktım,PowerPoint te sunum hazırlamak için ben de internet yok .Gerçekten internet yok mu sizde?
ben:yok
fen teknoloji öğretmeni:Sadece biraz araştıracaksınız ve kopyalayıp yapıştıracaksınız çok bi şey değil
ben:sen yap o zaman
fen teknoloji öğretmeni : Power Point kullanmasını bilmiyorum ki.