Bir Yıldız daha kaydı

Kodla Büyü

faruk8542

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
evet arkadaşlar cuma güle oynaya ebayı izlerken müdür dediki yaw hocam şu dolabın ucundan tutabilirmisiniz? tabi dedim dolabı 4 kat yukarı çıkardım neyse bide baktım ve aşağıdaki manzarayla karşılaştım. adamlar normalde para yok derler 1 günün içinde bilgisayarcıları parayla tutmuş 2 saatin içindede tamamen yok ettiler. bende sinirden anca fotoğrafını çekebildim.. sonra roman yazsan ne fayda..durmak yok yıkıma devam :!:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0083.jpg
    Fotoğraf0083.jpg
    467.6 KB · Görüntüleme: 2,091
  • Fotoğraf0085.jpg
    Fotoğraf0085.jpg
    499.8 KB · Görüntüleme: 2,091
  • Fotoğraf0081.jpg
    Fotoğraf0081.jpg
    363.7 KB · Görüntüleme: 2,091
Daha neler göreceğiz bir gün bizi de böyle söküp parçalayacaklar ama ne zaman olur o bilinmez.

İşte arkadaşlar bizi bekleyen en büyük tehlike bu.Dersin seçilmemesinden daha öte sınıfların dağıtılması.

hocam eğerki bt sınıfını kapatıyorlarsa hiç uğraşma idarene bakanlığa bildiriyorum de ve bakanlığa bildir. bt sınıfını kapatamayacaklarında dair yazı var. benim sınıfım döküntü. böyle bir sınıf benim olacak ve kapatacaklar dumanını attırırım ortalığın gerekirse alırım 3 gün izin yada rapor direk bakanlığa giderim. ezdirmeyin kendinizi.

hocam BT sınıflarının dağıtılmaması hatta çalışır vaziyette tutulması ile ilgili resmi yazı var niye koymuyorsunuz önüne...
suç biraz da bizde galiba, bizim olana hakkımız olana sahip çıkmıyoruz...

omd' Alıntı:
Noluyo demedin mi hocam?

dedim dedim de adam yapmış yapacağını.. bana pazartesi sordu bende istemiyorum onaylamıyorum dedim. müdür odasını yapalım ozaman dedi. sordum o zaman yapmayacam demiştiniz dedim. o o zamandı dedi geçti. müdür sınıf öğretmeni başka okuldaki norm fazlası sınıf öğretmenini getirmek için bunu yaptı bizim okulda norm fazlası sınıfcı yok. işte zihniyet bu. 4+4+4 sınıf öğretmenlerini madur etmedi ve biz sınıf mevcutlarını düşürdük reklama bak hizaya gel..

her türlü yazı vardı elimde burdan temin etmiştim orda diyorki kapatılamaz. ama bu kapatmadım taşıdım diyecek. giriş katıda değil bodrum kömürlüğün hemen yanında ahır gibi 10 mtr kare bi yere bilgisayarları koydu. kapatmadım taşıdım diyecek..40 kişilik sınıfta gelde ders anlat. soruyorum,, sana ihtiyaç yok diyor.. bir gün normal öğretmenler gibi gideyim dedim hemen telefonla açıp nerdesin diyor uzaktan eğitim için işi bitti ya bu konuda cuma günü taşıdı...........

Dersi öğrenciler seçiyor.

5, 6 7 ve 8

Dersler nerede işlenecek ders seçimi idarenin elinde değil artık.

bt sınıfları ne amaçla açıldı? amaca ulaşıldı mı ki kapatılıyor ya da kaderine terk ediliyor? bt sınıfları için yapılan bunca masraflar ne olacak? bu milletin parasına yazık değil mi? şimdi bir de fatih projesi çıktı. sistem aynı reklam, para, peşkeş ve sonunda kullanılmadan ya da kullanılamadan çöpe. yazık çok yazık. :-1:

ayazoglu' Alıntı:
Dersi öğrenciler seçiyor.

5, 6 7 ve 8

Dersler nerede işlenecek ders seçimi idarenin elinde değil artık.

o iş öyle olmadı hocam, müdür bey ne dediyse halk onu seçti. Kur'an okutamayız Dinci yok dediler Siyer'i seçtiler.
sadece 1 veli müdüre uymadı o da Kur'an'ı seçti zaten... Bilgisayar seçen yok maalesef...

hiç bir öğretmenin düştüğü duruma acımıyorum..burada yetmez ama evetçiler yok efendim durmak yokcular vardı..daha beter olalım :puhaha:

faruk8542' Alıntı:
her türlü yazı vardı elimde burdan temin etmiştim orda diyorki kapatılamaz. ama bu kapatmadım taşıdım diyecek. giriş katıda değil bodrum kömürlüğün hemen yanında ahır gibi 10 mtr kare bi yere bilgisayarları koydu. kapatmadım taşıdım diyecek..40 kişilik sınıfta gelde ders anlat. soruyorum,, sana ihtiyaç yok diyor.. bir gün normal öğretmenler gibi gideyim dedim hemen telefonla açıp nerdesin diyor uzaktan eğitim için işi bitti ya bu konuda cuma günü taşıdı...........
öyle adamın yedi ceddini gelmişini geçmişini kitletmek lazım kömürlüğe

@aliantep27 hocam bana dedikleride aynen şu "SANANE HOCAM DEVLETİN OKULU BUGUN VARIZ YARIN YOKUZ" ben doğuda asker öğretmenken gideceğim belliydi ama bütün bilgisayarları sıfırlayıp müdüre teslim edip öyle gittim. son güne kadar bu yapılmaması lazımdı çünkü ben emek vermiştim o kadar ama şimdi bi kablonun ucuna dokunmayacağım.

faruk8542' Alıntı:
@aliantep27 hocam bana dedikleride aynen şu "SANANE HOCAM DEVLETİN OKULU BUGUN VARIZ YARIN YOKUZ" ben doğuda asker öğretmenken gideceğim belliydi ama bütün bilgisayarları sıfırlayıp müdüre teslim edip öyle gittim. son güne kadar bu yapılmaması lazımdı çünkü ben emek vermiştim o kadar ama şimdi bi kablonun ucuna dokunmayacağım.
Canını sıkma hocam herşey olacağına varır.
Sıkıntılar paylaştıkça azalır, sıkıntın olursa yaz buraya elimizden geleni yaparız.

Benim sınıfı da ikisi birarada yaptılar(birini diğerine taşıdılar.. hoş koyacak yer olsa ikisini de kapatıyolardı...)... Gerçi ilkokul oldu ama verdiğim onca emeğe yanıyorum... Depoya döndü resmen, salı günü eklerim resmini...

benim sınıfım kapandı bilgisayarlarım eskiydi cok yanlız hissediyorum okulda kendimi..:( alışmışım celeron 1,2 64ram bilgisayarlarıma..yenilenmesi için 4 senedir uğraştığım sınıfımı da benden aldınız ya Allah ım bırakmasın yanınıza..

bogualp' Alıntı:
benim sınıfım kapandı bilgisayarlarım eskiydi cok yanlız hissediyorum okulda kendimi..:( alışmışım celeron 1,2 64ram bilgisayarlarıma..yenilenmesi için 4 senedir uğraştığım sınıfımı da benden aldınız ya Allah ım bırakmasın yanınıza..
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. :sleep:

geçmiş olsun hocam. fotoğrafları görünce içim acıdı :cry: bir kabloyu takmak için bizi evde çağırırlar 2 saat içinde ne hale getirmiş yazık söyleyecek çok söz var da ben bipleyim siz anlayın

Geri