Bir Yıldız daha kaydı

Kodla Büyü
arkadaşlar konuyu biliyorsunuz.. sınıflar o kadar kalabalıkki 44 kişilik sınıflarda o kadar küçük bt.de ders işlemek mümkün değil, bende sınıfta işliyordum. bugun sabah baktım olmayacak yavaş yavaş el atayım dedim düzeltirken beni çağırdılar. aşağıdaki yazıyı müdür bunu bana verdi. güldüm ben bununla korkmam dedim. B.T. derslerinin lab. da işlenmesi diye bir zorunluluk yok dedim başka okullarda da bu şekilde işleniyor dedim ve gerekli şekilde konuştum ettim. neyse bimere yazmıştım bu konuyu bunları arayıp bişeyler demişler. niye yazdın flan diye bana kızıyorlar ben de hakkımı ararım dedim. biz baktık google geliyor sadece 5,6 sında gelmıyor dediler. güldüm google açılınca herşey tamam mı oluyor flan Allah ım bizde müdürüz diye oturuyorlar. anlayacağınız kendi elleriyle bana yazılı belge verdiler. buna şöyle afilli bir cevap yazıp ellerine vereceğim. daha önce ilçeye verdiğim evrakta elimde delil niteliği taşıyacak. sonuçta ben bu durumu ilçeye bildirdim. şu ana kadar ilçeden de bir cevap gelmedi. 15 iş günü geçti. duruma göre kaymakamlık yada il mem. yada doğrudan sendika avukatıyla görüşüp mahkemeye vermeyi düşünüyorum.gelişmeler gene bu başlık altında..

Ekli dosyalar

• as.jpg
    as.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 464
BT dersliğinin kaç metrekare olacağı, hangi cephede olacağı, zemininin hangi tür malzemeden yapılacağına kadar yönergede yazıyor.

HELAL OLSUN hocam benim sınıfıda kapatacaklardı ka-pa-ta-ma-dı-lar burda bir çok arkadaş aglıyor sınıfım kapatıldı diyor ama bir dilekçe yazmıyorlar benim bu olayı resmiyete dökmekle tehdidim bile ilçe memdeki şube mdürünü kapatma kararından vazgeçirdi.

vikvik' Alıntı:
HELAL OLSUN hocam benim sınıfıda kapatacaklardı ka-pa-ta-ma-dı-lar burda bir çok arkadaş aglıyor sınıfım kapatıldı diyor ama bir dilekçe yazmıyorlar benim bu olayı resmiyete dökmekle tehdidim bile ilçe memdeki şube mdürünü kapatma kararından vazgeçirdi.

bravo hocam bunu alkışlarım :alkis: :alkis:

Koye yeni diyanetten kuran kursu ogreticisi geldi kadrolu.serviste vayy cektik.1860tl net maas.

Öncelikle tebrik ediyorum hocam sizi... O müdürün hakkı olan tavrı göstermişsiniz...

Hocam verdiği uyarı kağıdını al, öyle bir iki daha lüzumsuz şey daha yapsın sende MOBBING davası açarsın, dava dilekçene de müdürün aklı sıra sana yaptığı tehdit vari konuşmaları da eklersin... O müdürün emdiği süt burnundan gelir...

Tebrikler hocam. Sözle MEB gemisini çökertmeye çalışıyorlar. Ne demişler SÖz uçar yazı kalır. Siz yazılarınızı toplayın. Lazım olacak :)

Haber anlamaz, zihninin % 1'ini bile mantıklı çalıştırmayan müdürcüklerle dolu her yan. Bitti bu iş sadece bizim için değil her yönüyle bitti, altın golü yedi memleket. ODTU'nün raporunu okuduğum akşamın sabahında öğretmenler odasında bir arkadaş ya Murat hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda dedi. Bende altın gol atıldı bunun için konuşmaya değer bulmuyorum demiştim.

barthez' Alıntı:
Haber anlamaz, zihninin % 1'ini bile mantıklı çalıştırmayan müdürcüklerle dolu her yan. Bitti bu iş sadece bizim için değil her yönüyle bitti, altın golü yedi memleket. ODTU'nün raporunu okuduğum akşamın sabahında öğretmenler odasında bir arkadaş ya Murat hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda dedi. Bende altın gol atıldı bunun için konuşmaya değer bulmuyorum demiştim.

ODTÜ'nün raporu?

obsearchverim' Alıntı:
barthez' Alıntı:

ODTÜ'nün raporu?
Hocam ODTU'nün 4+4+4 Raporu hocam okumanızı tavsiye ederim...
egitim-haberleri-f8/4-4-4-sistemiyle-ilgili-odtu-nun-raporu-t82539.html

faruk8542' Alıntı:
omd' Alıntı:
Noluyo demedin mi hocam?

dedim dedim de adam yapmış yapacağını.. bana pazartesi sordu bende istemiyorum onaylamıyorum dedim. müdür odasını yapalım ozaman dedi. sordum o zaman yapmayacam demiştiniz dedim. o o zamandı dedi geçti. müdür sınıf öğretmeni başka okuldaki norm fazlası sınıf öğretmenini getirmek için bunu yaptı bizim okulda norm fazlası sınıfcı yok. işte zihniyet bu. 4+4+4 sınıf öğretmenlerini madur etmedi ve biz sınıf mevcutlarını düşürdük reklama bak hizaya gel..

YENİ AKLIMA GELDİ ARKADAŞLAR ÜCRETLİ SINIF ÖĞRETMENİMİZ VAR ARTIK.. PİSİ PİSİNE DAĞITTILAR SINIFI...

Geri