vikvik' Alıntı:HELAL OLSUN hocam benim sınıfıda kapatacaklardı ka-pa-ta-ma-dı-lar burda bir çok arkadaş aglıyor sınıfım kapatıldı diyor ama bir dilekçe yazmıyorlar benim bu olayı resmiyete dökmekle tehdidim bile ilçe memdeki şube mdürünü kapatma kararından vazgeçirdi.
+1hasari' Alıntı:+1formatörüm' Alıntı:Cehalete ve karanlığa bir adım daha atılmış.
barthez' Alıntı:Haber anlamaz, zihninin % 1'ini bile mantıklı çalıştırmayan müdürcüklerle dolu her yan. Bitti bu iş sadece bizim için değil her yönüyle bitti, altın golü yedi memleket. ODTU'nün raporunu okuduğum akşamın sabahında öğretmenler odasında bir arkadaş ya Murat hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda dedi. Bende altın gol atıldı bunun için konuşmaya değer bulmuyorum demiştim.
Hocam ODTU'nün 4+4+4 Raporu hocam okumanızı tavsiye ederim...obsearchverim' Alıntı:barthez' Alıntı:Haber anlamaz, zihninin % 1'ini bile mantıklı çalıştırmayan müdürcüklerle dolu her yan. Bitti bu iş sadece bizim için değil her yönüyle bitti, altın golü yedi memleket. ODTU'nün raporunu okuduğum akşamın sabahında öğretmenler odasında bir arkadaş ya Murat hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda dedi. Bende altın gol atıldı bunun için konuşmaya değer bulmuyorum demiştim.
ODTÜ'nün raporu?
faruk8542' Alıntı:omd' Alıntı:Noluyo demedin mi hocam?
dedim dedim de adam yapmış yapacağını.. bana pazartesi sordu bende istemiyorum onaylamıyorum dedim. müdür odasını yapalım ozaman dedi. sordum o zaman yapmayacam demiştiniz dedim. o o zamandı dedi geçti. müdür sınıf öğretmeni başka okuldaki norm fazlası sınıf öğretmenini getirmek için bunu yaptı bizim okulda norm fazlası sınıfcı yok. işte zihniyet bu. 4+4+4 sınıf öğretmenlerini madur etmedi ve biz sınıf mevcutlarını düşürdük reklama bak hizaya gel..