sanalomer' Alıntı:En son ubuntu denemiştim. Flash içerikler açılmıyordu. Yeni ubuntu sürümlerinde bu sorunu halletmişler mi?
OZOGUL' Alıntı:Linux Mint 17 kurulumu yaptım ama Laptop fan sesinden durulmuyor desem yeridir. Fan hiç mi soluklanmaz bi sıkıntı var.
Toshiba Satellite A300 15B
Fan durmazsa bunun bir yolunu bulamazsam ben linux'e şimdilik ( Yeni bir laptop alana kadar ) nokta atarım
Kilit' Alıntı:OZOGUL' Alıntı:Linux Mint 17 kurulumu yaptım ama Laptop fan sesinden durulmuyor desem yeridir. Fan hiç mi soluklanmaz bi sıkıntı var.
Fan durmazsa bunun bir yolunu bulamazsam ben linux'e şimdilik ( Yeni bir laptop alana kadar ) nokta atarım
Hocam bir çözüm bulamazsanız linuztzn vazgeçmeyin birde peppermint 3 ü deneyin.
Ömer hoca flash içeriklerde bir sıkıntı yok.
OZOGUL' Alıntı:Linux Mint 17 kurulumu yaptım ama Laptop fan sesinden durulmuyor desem yeridir. Fan hiç mi soluklanmaz bi sıkıntı var.
Hangi sistemi kullandınız hocam? Genelde sistem ayarlarından sahipli sürüceler işaretlenip, kur butonuna tıklamak yeterli oluyor.iambilisimci' Alıntı:Arkadaş linux kullandım ama driver sorunu oluyor.Drcver kurmak için kod yazmak falan gerekiyor,baya zor.
engin724' Alıntı:Hangi sistemi kullandınız hocam? Genelde sistem ayarlarından sahipli sürüceler işaretlenip, kur butonuna tıklamak yeterli oluyor.iambilisimci' Alıntı:Arkadaş linux kullandım ama driver sorunu oluyor.Drcver kurmak için kod yazmak falan gerekiyor,baya zor.
Hayır hocam. Xubuntu 14.04Kilit' Alıntı:Elementary os mu hocam o?
sanalomer' Alıntı:En son ubuntu denemiştim. Flash içerikler açılmıyordu. Yeni ubuntu sürümlerinde bu sorunu halletmişler mi?
Ya da Ubuntu Yazılım Merkezinden "Ubuntu Kısıtlı İlaveleri" uygulamasını kur hocam.sanalomer' Alıntı:En son ubuntu denemiştim. Flash içerikler açılmıyordu. Yeni ubuntu sürümlerinde bu sorunu halletmişler mi?
Kilit' Alıntı:Bir dağıtıma karar verelim ve birlikte kullanalım.Tecrübelerimizi buradan paylaşalım.Yeni çıkan ubuntu 14.04 veya linuxmint17 olsun diyorum ben. Sizlerde bu konuda düşünce ve önerilerinizi yazın arkadaşklar birlikte yol alalım.
KATILANLAR
1-Kilit
2-Şeref
3-girdap08
4-zilal
5-Mkutlukyildirim
6-halk
7-engin724
8-turkuaz45
9-aakçakaza
10-hayaletx
11-furkan35
12-ekicimert
13-inikat
14-Savunan Adam
15-forumdas
16-phpcoder
17-zeguj
18-aakcakaza
DAĞITIM
1-Linuxmint 17 7 kişi
2-Ubuntu 14-04 2 kişi
Pardus kullandım ama Ati ekran kartı driverını bir türlü kuramadım.Nvidia olan makinalrda sorun vermemişti ama atilerde sorun veriyordu.HAtta pardus seminerimiz vardı kimse atiye kuramadı sanırsam)engin724' Alıntı:Hangi sistemi kullandınız hocam? Genelde sistem ayarlarından sahipli sürüceler işaretlenip, kur butonuna tıklamak yeterli oluyor.iambilisimci' Alıntı:Arkadaş linux kullandım ama driver sorunu oluyor.Drcver kurmak için kod yazmak falan gerekiyor,baya zor.
girdap08' Alıntı:mintte çalışan bir tane flv to ***** converter bulmadım. var mı yarıdmıcı olacak?
iambilisimci' Alıntı:Pardus kullandım ama Ati ekran kartı driverını bir türlü kuramadım.Nvidia olan makinalrda sorun vermemişti ama atilerde sorun veriyordu.HAtta pardus seminerimiz vardı kimse atiye kuramadı sanırsam)engin724' Alıntı:Hangi sistemi kullandınız hocam? Genelde sistem ayarlarından sahipli sürüceler işaretlenip, kur butonuna tıklamak yeterli oluyor.iambilisimci' Alıntı:Arkadaş linux kullandım ama driver sorunu oluyor.Drcver kurmak için kod yazmak falan gerekiyor,baya zor.
winff'yi de bir deneyin hocam.girdap08' Alıntı:mintte çalışan bir tane flv to ***** converter bulmadım. var mı yarıdmıcı olacak?
hasan' Alıntı:bir acemi oalrak; ubuntu bana sıcak gelmedi. mint'i de yei flaş belleğe kurdum, bir de öğrenci bilgisayarına kurup deneyeceğim...
Eski pardus gibi güzelini görmedim..