:+1: kesinlikle katılıyorumsamsunlu' Alıntı:asla istemem , bt ci olarak sürünürüm daha iyi
:+1: kesinlikle katılıyorumsamsunlu' Alıntı:asla istemem , bt ci olarak sürünürüm daha iyi
mehmettuna68' Alıntı:2013-2014 eğitim öğretim yılında bt dersi kalkacak zaten 6,7,8lerde o zaman norm nasıl hesaplanacak merak ediyorum. Bizleri bir yere koyamadı koca Bakanlık
POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:seyma' Alıntı:Ben de Teknoloji Tasarım dersine giriyorum hiç keyif almıyorum, Birsürü uğraşılacak şey var... Kesinlikle bana göre değil. Günlük tutturmak lazım, çocukların dosyaları vb. şeyler var. Günlükleri ara ara kontrol ediyorum o kadar komik şeyler yazıyolar ki bugün öğretmen bana konuşma dedi, öğretmen beni ayakta bekletti gibi şeyler. Üniversite sınavına girerken o kadar puan alarak girdik fen ve teknoloji filan bizden kaç puan aşağıdaydı, Teknoloji tasarımı hele hiç bilmiyorum.. Ben kendi adıma teknoloji Tasarıma geçmeyi hiiççç istemem...
Teknoloji tasarıma gidebilmek için alınması gereken puan = T
Öss de aldığı(m)/nız puan = Ö iseeeee
T = Ö / 2 hocam...
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum...sahrak' Alıntı:ya hocalarım bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen. siz bilgisayar öğretmenisiniz kendinize gelin lütfen. şahsen ben A.Ö.L. mezunuyum. lise matematik bile çok rahat geliyordu bana. ama istemiyorum. ben bilgisayar öğretmeniyim ve diğer hiçbir branşın benden daha kaliteli ve zevkli olmadığını düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi hiçbir zaman yitirmeyin, saygılarımla
hakand77' Alıntı:POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:seyma' Alıntı:Ben de Teknoloji Tasarım dersine giriyorum hiç keyif almıyorum, Birsürü uğraşılacak şey var... Kesinlikle bana göre değil. Günlük tutturmak lazım, çocukların dosyaları vb. şeyler var. Günlükleri ara ara kontrol ediyorum o kadar komik şeyler yazıyolar ki bugün öğretmen bana konuşma dedi, öğretmen beni ayakta bekletti gibi şeyler. Üniversite sınavına girerken o kadar puan alarak girdik fen ve teknoloji filan bizden kaç puan aşağıdaydı, Teknoloji tasarımı hele hiç bilmiyorum.. Ben kendi adıma teknoloji Tasarıma geçmeyi hiiççç istemem...
T = Ö / 2 hocam...
hocam birazcık araştırırsanız bu bölümün Türkiyede sadece 1 tane olduğunu ve puanlarının da bırakın eğitim bölümlerini birçok mühendislikten de çok daha fazla olduğunu görürsünüz.insanları küçümsemekten ne anlıyorsunuz bilemiyorum...
sahrak' Alıntı:ya hocalarım bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen. siz bilgisayar öğretmenisiniz kendinize gelin lütfen. şahsen ben A.Ö.L. mezunuyum. lise matematik bile çok rahat geliyordu bana. ama istemiyorum. ben bilgisayar öğretmeniyim ve diğer hiçbir branşın benden daha kaliteli ve zevkli olmadığını düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi hiçbir zaman yitirmeyin, saygılarımla
only61' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:2013-2014 eğitim öğretim yılında bt dersi kalkacak zaten 6,7,8lerde o zaman norm nasıl hesaplanacak merak ediyorum. Bizleri bir yere koyamadı koca Bakanlık
bu kesin bilgi mi?
POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:hakand77' Alıntı:POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:seyma' Alıntı:Ben de Teknoloji Tasarım dersine giriyorum hiç keyif almıyorum, Birsürü uğraşılacak şey var... Kesinlikle bana göre değil. Günlük tutturmak lazım, çocukların dosyaları vb. şeyler var. Günlükleri ara ara kontrol ediyorum o kadar komik şeyler yazıyolar ki bugün öğretmen bana konuşma dedi, öğretmen beni ayakta bekletti gibi şeyler. Üniversite sınavına girerken o kadar puan alarak girdik fen ve teknoloji filan bizden kaç puan aşağıdaydı, Teknoloji tasarımı hele hiç bilmiyorum.. Ben kendi adıma teknoloji Tasarıma geçmeyi hiiççç istemem...
T = Ö / 2 hocam...
hocam birazcık araştırırsanız bu bölümün Türkiyede sadece 1 tane olduğunu ve puanlarının da bırakın eğitim bölümlerini birçok mühendislikten de çok daha fazla olduğunu görürsünüz.insanları küçümsemekten ne anlıyorsunuz bilemiyorum...
2004 yılı Anadolu lisesi sayısal mezunu ve 345 puan alarak öss yi kazanan biri olarak konuşuyorum hocam... Herhangibir bölümü küçümsemiyorum, hesap ortada...! Siz araştırın bu puanla nerelere girilebildiğini...
sahrak' Alıntı:ya hocalarım bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen. siz bilgisayar öğretmenisiniz kendinize gelin lütfen. şahsen ben A.Ö.L. mezunuyum. lise matematik bile çok rahat geliyordu bana. ama istemiyorum. ben bilgisayar öğretmeniyim ve diğer hiçbir branşın benden daha kaliteli ve zevkli olmadığını düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi hiçbir zaman yitirmeyin, saygılarımla
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım... Aklımdan bile geçirmem Teknoloji tasarım falan.Ben bunu seve seve kabul edenlere şaşıyorum...sahrak' Alıntı:ya hocalarım bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen. siz bilgisayar öğretmenisiniz kendinize gelin lütfen. şahsen ben A.Ö.L. mezunuyum. lise matematik bile çok rahat geliyordu bana. ama istemiyorum. ben bilgisayar öğretmeniyim ve diğer hiçbir branşın benden daha kaliteli ve zevkli olmadığını düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi hiçbir zaman yitirmeyin, saygılarımla
hakand77' Alıntı:sahrak' Alıntı:ya hocalarım bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen. siz bilgisayar öğretmenisiniz kendinize gelin lütfen. şahsen ben A.Ö.L. mezunuyum. lise matematik bile çok rahat geliyordu bana. ama istemiyorum. ben bilgisayar öğretmeniyim ve diğer hiçbir branşın benden daha kaliteli ve zevkli olmadığını düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi hiçbir zaman yitirmeyin, saygılarımla
işte en doğrusu budur.her öğretmen için kendi bölümü diğerlerine göre kıyaslanmayacak kadar mükemmeldir.kimse alanına çok kötü ya da gereksiz demez zaten.onun için kimseyi kimseyle kıyaslamaya gerek yok bence...
hakand77' Alıntı:POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:hakand77' Alıntı:POLAT_55_BİLİSİM' Alıntı:seyma' Alıntı:Ben de Teknoloji Tasarım dersine giriyorum hiç keyif almıyorum, Birsürü uğraşılacak şey var... Kesinlikle bana göre değil. Günlük tutturmak lazım, çocukların dosyaları vb. şeyler var. Günlükleri ara ara kontrol ediyorum o kadar komik şeyler yazıyolar ki bugün öğretmen bana konuşma dedi, öğretmen beni ayakta bekletti gibi şeyler. Üniversite sınavına girerken o kadar puan alarak girdik fen ve teknoloji filan bizden kaç puan aşağıdaydı, Teknoloji tasarımı hele hiç bilmiyorum.. Ben kendi adıma teknoloji Tasarıma geçmeyi hiiççç istemem...
T = Ö / 2 hocam...
2004 yılı Anadolu lisesi sayısal mezunu ve 345 puan alarak öss yi kazanan biri olarak konuşuyorum hocam... Herhangibir bölümü küçümsemiyorum, hesap ortada...! Siz araştırın bu puanla nerelere girilebildiğini...
345 sayısını 2 ye bölünce kaç olur ve o puanla nerelere gidilir siz kendi matematiksel denkleminizle hesaplayın.sizin dediğiniz dönemlerde 330-340 aralığıyla alıyordu o bölümde.abarttığınız kadar bir durum yok ortada.bunu sizde bildiğiniz halde böyle değerlendirme yapmanız çok daha garip...
janet' Alıntı:2004 yılı endüstriyel teknoloji öğretmenliği(teknolojitasarım) ve bilgisayar öğretmenliği puanları
aradaki fark hiç de az değil bence, madem bu bölüme razıydınız ne gerek vardı bu kadar puan almanıza arkadaşlar.