Arkadaşlar sürekli kendimiz bir şeyler yapalım diye uğraşıyoruz. Yok toplanalım, yok eylem yapalım, yok telefonla arayalım... Tamam bunlar güzel şeyler. Peki sendikalar ne yapıyor??? Bunların birinci görevi üyelerinin dertleriyle ilgilenmek değil mi? Bazı arkadaşlar bazen yazıyor işte "falan sendikadan şununla görüştüm, o da MEBde PGMde şunu aradı, şöyle demişler..." -mış, -muş, falan, filan... Kemal Sunalın Kibar Feyzo filminde bile sendikalılar 3 kat fazla para alıyorken biz ne alıyoruz sendikalı olarak? Ne aldığımızı biliyorum da burda söyleyemiyorum... Ben şahsen istifa ettim. Çünkü benim sorunuma çözüm bulmak gibi bir niyetleri yok.
Şu anda sendikalar da meclisteki partiler gibi 3'e bölünmüş. Tamamen siyaset yuvası olmuş. Bizim bu sorunumuzu en iyi dile getirecekler ne gazeteler, ne mailler ne de telefonlardır. Bu işi en iyi yapacak kurumlar sendikalardır bence ama yapmıyorlar maalesef!!!
Yapmamız gereken bence sendikalara resti çekmek, eğer zor günümüzde yanımızda değillerse hiç olmasınlar daha iyi. Maalesef üyeleri üzerinden, yani bizim üstümüzden para kazanıyorlar ama icraat yok. Gerisi size kalmış arkadaşlar...
Şu anda sendikalar da meclisteki partiler gibi 3'e bölünmüş. Tamamen siyaset yuvası olmuş. Bizim bu sorunumuzu en iyi dile getirecekler ne gazeteler, ne mailler ne de telefonlardır. Bu işi en iyi yapacak kurumlar sendikalardır bence ama yapmıyorlar maalesef!!!
Yapmamız gereken bence sendikalara resti çekmek, eğer zor günümüzde yanımızda değillerse hiç olmasınlar daha iyi. Maalesef üyeleri üzerinden, yani bizim üstümüzden para kazanıyorlar ama icraat yok. Gerisi size kalmış arkadaşlar...