karinca_52' Alıntı:sendikalardan istifa edince ne olacak ki ? Bilişim öğretmenleri birbirinden habersiz malesef...
aeren' Alıntı:sorunlarımız ile ilgileniliyor milli eğitim bakanlığına sorunların çözülmesi konulu yazılar gönderiliyor.
şu ana kadar tatmin edici bir ilerleme saglanamamış olabilir. lakin sorunlarımız takip ediliyor.
burada bizede düşen görevler oluyor tabii
ama soruyorum.
kaçınız 25 kasım 2009 da sevk almaksızın 1 gün iş bıraktı soruyorum?
nasrettin hoca fıkrasına dönüyor istekleriniz. sendikanın gücü üyelerinin sayısı ve yaptıkları eyleme katılım ile geliyor.
siz ne kadar katkı sağladınız sendikanıza?
excalibur27' Alıntı:Sayın hocam dediğiniz yasa dışı bir eylem yasalar dahilinde bir eylem planlayalım hep beraber ona destek verelim hangi sendika olursa olsun.
:alkis: :alkis: :alkis:veliozkan' Alıntı:sendikalar süpermendir. imdaaat diye bağırırsınız uçarak gelir, sizi kucağına alır, uçarak tehlike bölgesinden uzaklaştırır ve güvenli bir yere indirir.
sendikalar sihirbazdır. ellerindeki sihirli değneği sallayarak olumsuz durumları hemen düzeltir. kanunlar iptal edilir, yönetmelikler geri çekilir, atamalar durdurulur.
sendikalar küçükken güvendiğimiz abimiz, dayımız, babamız gibidir. birisi canımız yakarsa hemen intikamımızı alır. bakan olsun, başbakan olsun, il müdürlüğü, ilçe müdürlüğü farketmez. çıkar karşısına basar tokadı adam eder hemen. çoğu zaman uzaktan parmağını sallaması bile yeter.
eğer sendikalar bunu yapmıyorsa basın istifayı, daha ne bekliyorsunuz ki. gerisini o sendikalar düşünsün. hatta oturup ağlasınlar, dönüp arkanıza bile bakmayın. nasıl olsa meb'in şefkatli kollarındayız ve meb bizim için her zaman en iyisini düşünüyor.
gismoil' Alıntı:Eğitim , öğretim ve bilim hizmetlerinde kamuda çalışan toplam personel sayısı
854.021
Bunlardan
Türk Eğitim Sen e üye olanların sayısı :155 738
Eğitim Bir Sen e üye sayısı :148.950
Eğitim Sen e üye sayısı:109.833
Kamuda çalışan personelin yarısından fazlası sendikalara üye bile değil.
Herhangi birine üye olup meydanlara inecek taşın altına elini sokacak biber gazı yiyecek tekel işçilerinin yanında olacak torba yasasına ses çıkartacak sosyal güvenlik ve sağlık yasasına ses çıkaracak sendikacılığın ruhunun herşeyden önce direniş olduğunu bilecek haksızlığa duruş sergilecek onu bunu suçlamak yerine çarenin kendisi olduğunu idrak edecek A B C sendikasından üye sayısı : Yok denecek kadar az az denecek kadar hiç
Sendikalar şunu yapmadı sendikalar bunu yapmadı üyesi olduğum sendika benim çıkarıma çalışmıyor.Siyaset yapıyor.Eğitimle ilgilenmiyor da başka şeylerle ilgileniyor vs vs vs
Bende yapacağım ama geçim sıkıntısı, işten olma korkusu, geçim derdi, çevre baskısı, çoluk çocuk kredi kartı banka borcu ev taksidi araba borcu vs vs vs ama ama ama
Çözüm sendikaya üye olmak, üye olmamak ,başkasının bir şeyler yapmasını beklemek, hariçten gazel okumak değil
Haksızlığı kim olursa olsun karşısındakinin gözüne sokmak.
Bir kurtarıcı bekliyorsak çok bekleriz.
Çözümün bir parçası olmayan sorununun bir parçası demektir.
Değişimi önce kendin uygula sen inandığın gibi yaşa Taşı kaldırmak için kolları sıva sok bakalım taşın altına elini ama böyle oturarak yazarak klavyeşör olmakla değil alanlar bizim beyler hangi eyleme katıldınız hangi mitinge katıldın sesin çıktı haksızlıkları haykırma cesareti gösterdin.İnandıkların için ne kadar mücadele ettin.Savaşım fedakarlık gerektirir.Neleri feda edebilirsin...
hocam fazla sallıyosun ciddenkaan58' Alıntı:Bu arkadaşın amacı nedir? ben 5 yıldır formatörlük yaptım özellikle 2009 dan beridir bilişimcilerin sıkıtıları bir türlü bitmedi ama bunu suçlusu sendikalar mı?
2009 dan beridir türk eğitim sen hükümete gerekli yazışmlar yapmıştır ve kendi resmi sitesinde de bilişimcilerin sıkıtılarını dile getirmiştir.
şimdi bu bilişimcilerin suçu sendika mı?
bunun uygulayıcısı Meb ve hükümet değilmidir. siz hem gidip oy veriyorsunuz sonrada sendiaklara kızıyorsunuz.
ben bu siteden 2 hafta uzaklaştırıldırm sebebini bilen var mı?
niye sallayım kardeşim The korsan kardeşim bile bu siteye yorum yapmış şunda bile türk eğitimsenin hükümet ile bilişimler için görüşmler var. bu sendikanın reklama ihtiyacı yok ben gerçkleri yazıyorum hemen sallama diyor sefa tetikin bağlı oldu sendika kaç kişiden oluşuyormuş bir öğrenelimogretmen006' Alıntı:hocam fazla sallıyosun ciddenkaan58' Alıntı:Bu arkadaşın amacı nedir? ben 5 yıldır formatörlük yaptım özellikle 2009 dan beridir bilişimcilerin sıkıtıları bir türlü bitmedi ama bunu suçlusu sendikalar mı?
2009 dan beridir türk eğitim sen hükümete gerekli yazışmlar yapmıştır ve kendi resmi sitesinde de bilişimcilerin sıkıtılarını dile getirmiştir.
bunun uygulayıcısı Meb ve hükümet değilmidir. siz hem gidip oy veriyorsunuz sonrada sendiaklara kızıyorsunuz.
türk eğitimsen reklamı var sizden ricam belgeleriyle bize gösterin yaptığı yazışmaları
sendikalı olmak lazım buna amenna ama türk eğitimsenin bizze ne faydası oldu allah askına sadece o deil hiçbirinden bir fayda yok bize (sefa tetik hocamın sendikası hariç allah razı olsun)
laf değil icraat istiyoruz önemli olan da nicelik değildir niteliktir hocam sefa tetik hocam eylemi organize eden kişi hatırlatırım hocam okulumda senin gibi düşünceleri olan biri kişi yüzünden türk eğitim sene üye olmadımkaan58' Alıntı:niye sallayım kardeşim The korsan kardeşim bile bu siteye yorum yapmış şunda bile türk eğitimsenin hükümet ile bilişimler için görüşmler var. bu sendikanın reklama ihtiyacı yok ben gerçkleri yazıyorum hemen sallama diyor sefa tetikin bağlı oldu sendika kaç kişiden oluşuyormuş bir öğrenelimogretmen006' Alıntı:hocam fazla sallıyosun ciddenkaan58' Alıntı:Bu arkadaşın amacı nedir? ben 5 yıldır formatörlük yaptım özellikle 2009 dan beridir bilişimcilerin sıkıtıları bir türlü bitmedi ama bunu suçlusu sendikalar mı?
türk eğitimsen reklamı var sizden ricam belgeleriyle bize gösterin yaptığı yazışmaları
sendikalı olmak lazım buna amenna ama türk eğitimsenin bizze ne faydası oldu allah askına sadece o deil hiçbirinden bir fayda yok bize (sefa tetik hocamın sendikası hariç allah razı olsun)
Hocam her ay maaşından 15 lira kesinti yap. 3 ayda bir 45 lira ekle maaşınathe_korsan' Alıntı:Malesef bugün bende sendikamdan istifa ettim. Kendi sendikamın tek üyesi ve başkanıyım artık