kaan58' Alıntı:Bu gün 45 lira dediğiniz ücret yarın çok daha büyüdüğünde yada dayanışma aidatı altıda sendikazsızlardan da para kesildiğinde ozman farklı düşünülebilir. sendiaklar dan istifa sadece bu bilişimlerin yaşdaıklarında dolayı ise bence bu büyük haksızlık bilişimcilere yapılan bu muamelede sendikların suçu ne? istifa çözüm mü? sendiklar sizce hiç mi faydası olmadı nimet çubukçuyu ve onu atayan hükümeti alkışlayıp sendikadan istifa etmek sizce uygunsa istifa edin
Sendikal kazanımlar inkar edilemez, sendikaların varlığı gereklidir hocam fakat herkes kendi yaşadğını bilir, adı önemli değil kendi sendikamın il temsilcilerini bırakın genel merkez gnl.bşk.yrd.larının birkaçı ile görüyordum ara ara ve en sonunda anladım benim burada olmama gerek yok dedim, halleder halledemez kısmında çokta yaptırım yok burası ortada. İşini görevini hakkıyla yapan edebini adabını bilen hakkı gözeten arkadaşlarımızı tenzih ederim. Benim kızdığım mevzu uslup ve tavırlardı. Genel bşk. yrd.lerinin birkaçı ile direk görüşüyordum belki bana denk gelmiş olabilir.
Sendikalardan toplu istifa gibi bir hareketi bende doğru bulmuyorum fakat herkesin kendi doğruları, yaşanmışlıkları vardır, buna da saygı duymak gerekir. Öğretmen olacak kadar kafası çalışan her insanın sendika seçecek kadar, tercih edecek kadar yada etmeyecek kadar kafası çalışıyordur.
Bugün a sendikası olur umduğumu bulamam yarın b olur.
saygılar