- Mesajlar
- 392
BÖTE Mezunuyum Kontejjan Mebe şimdi baktığımızda bölümüm 1119 Bilişim Teknolojileri olarak gözüküyor ,Dersler 1120 de gözüküyor ve norm ihtiyacı gözüküyor.Sizde de durum aynı mı .
Aynı.BÖTE Mezunuyum Kontejjan Mebe şimdi baktığımızda bölümüm 1119 Bilişim Teknolojileri olarak gözüküyor ,Dersler 1120 de gözüküyor ve norm ihtiyacı gözüküyor.Sizde de durum aynı mı .
Okulunuz nedir hocam?BÖTE Mezunuyum Kontejjan Mebe şimdi baktığımızda bölümüm 1119 Bilişim Teknolojileri olarak gözüküyor ,Dersler 1120 de gözüküyor ve norm ihtiyacı gözüküyor.Sizde de durum aynı mı .
OrtaokulOkulunuz nedir hocam?
Hocam sizin mebbiste Bakanlık Atama Alanınız da Bilişim Teknolojileri mi yazıyor.Ortaokulda çalışıyorum ( Böte mezunuyum ). Az önce yeni norm çizelgeleri geldi. Benim alanım 1120 - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olarak gözüküyor ve norm da 1 gösteriyor. Mebbis henüz güncellenmemiş
Ekim ayında oluyor hocamOlağan norm güncellemesi yılda bir kez mi oluyordu iki kez mi?
Halk eğitimdeyim. Norm bilişim teknolojilerinde görünüyor. Ben böteliyim. Alanım değişmedi daha. Şu anda normda görünüyorum.hem, meslek lisesi, bilsemdeki arkadaşlarda norm durumu nasıl yazabilirler mi?
Hocam HEM'ler Bilişim Teknolojilerinde kalırsa siz BÖTE mezunu olarak yeni açılan alana geçince norm fazlası olabilirsiniz malesef. Tabi HEM'leri her iki alan için de atanabilir denirse o zaman sorun yaşamazsınız.Halk eğitimdeyim. Norm bilişim teknolojilerinde görünüyor. Ben böteliyim. Alanım değişmedi daha. Şu anda normda görünüyorum.
Mebbisinde Böteli arkadaşlardan kadrosu değişip Bilgisayar ve Öğrenim Teknolojileri gözüken var mı?
Şuan yok Hocam.Kontejjan Mebte de 1119 gözüküyor hala.Mebbisinde Böteli arkadaşlardan kadrosu değişip Bilgisayar ve Öğrenim Teknolojileri gözüken var mı?Ekli dosyayı görüntüle 78905
Bende şimdi baktım norm fazlası görününce huylandım.Şuan yok Hocam.Kontejjan Mebte de 1119 gözüküyor hala.
Dersler 1120 ye eklenmiş ama norm hala 1119 da gözüküyor.
Evet hocamHocam sizin mebbiste Bakanlık Atama Alanınız da Bilişim Teknolojileri mi yazıyor.
Biliyorum. Norm fazlası kalmak istiyordum. Benim için iyi olacak. İl dışı tayin istemek istiyorum.Hocam HEM'ler Bilişim Teknolojilerinde kalırsa siz BÖTE mezunu olarak yeni açılan alana geçince norm fazlası olabilirsiniz malesef. Tabi HEM'leri her iki alan için de atanabilir denirse o zaman sorun yaşamazsınız.
Ne gibi hocamCevaplara bakılırsa ekran paylaşan arkadaşta bir yanlışlık olabilir
paylaştığınız çizelge norm açığını gösteriyor olabilir mi? Direk norm ekranından bakmanızda fayda var.Ne gibi hocam
paylaştığınız çizelge eski tarihli olabilir mi? Direk norm ekranından bakma
Hocam 24.04.2025 tarihli norm kadro tespit çizelgesi.paylaştığınız çizelge norm açığını gösteriyor olabilir mi? Direk norm ekranından bakmanızda fayda var.
Değilse illerde farklı yetki var demek ki!
farklı bir durum var da anlamadım. O çizelgede başlıkta Norm açığını mı, mevcut normu mu gösteriyor?Hocam 24.04.2025 tarihli norm kadro tespit çizelgesi.
Ayrıca eski çizelgeler de 1119 bilişim teknolojileri diye geçiyordu şimdi ise 1120 bilgisayar ve öğretim teknolojileri olmuş.
Hocam çizelge nereden geldi nereden gördünüz bunu ben de bakayımOrtaokulda çalışıyorum ( Böte mezunuyum ). Az önce yeni norm çizelgeleri geldi. Benim alanım 1120 - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olarak gözüküyor ve norm da 1 gösteriyor. Mebbis henüz güncellenmemiş
Böte nin gireceği ders saati mi 12.Kurumumuz anadolu lisesi ben idareciyim, TEF mezunu Bilişim öğretmenimiz var, norm işlemlerinde 1119 ve 1120 olmak üzere iki Bilişim atama alanı açılmış, Bilişim Teknolojileri mevcut=1 olarak görünüyor, Bilişim ve Öğretim Teknolojileri mevcut =0 fakat gireceği ders saati 1
böte ve bt ikisine de norm vermemiş işin garip tarafı.Anadolu Lisesi , Öğretmen TEF mezunu.
merkez okul ise 6 saate norm vermez hocam, köylerde 6 saate norm verir. bu okulda önceden de norm yoktu muhtemelen.böte ve bt ikisine de norm vermemiş işin garip tarafı.