BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
BÖTE Mezunuyum Kontejjan Mebe şimdi baktığımızda bölümüm 1119 Bilişim Teknolojileri olarak gözüküyor ,Dersler 1120 de gözüküyor ve norm ihtiyacı gözüküyor.Sizde de durum aynı mı .

Ortaokulda çalışıyorum ( Böte mezunuyum ). Az önce yeni norm çizelgeleri geldi. Benim alanım 1120 - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olarak gözüküyor ve norm da 1 gösteriyor. Mebbis henüz güncellenmemiş
Hocam sizin mebbiste Bakanlık Atama Alanınız da Bilişim Teknolojileri mi yazıyor.

Cevaplara bakılırsa ekran paylaşan arkadaşta bir yanlışlık olabilir

Halk eğitimdeyim. Norm bilişim teknolojilerinde görünüyor. Ben böteliyim. Alanım değişmedi daha. Şu anda normda görünüyorum.
Hocam HEM'ler Bilişim Teknolojilerinde kalırsa siz BÖTE mezunu olarak yeni açılan alana geçince norm fazlası olabilirsiniz malesef. Tabi HEM'leri her iki alan için de atanabilir denirse o zaman sorun yaşamazsınız.

Mebbisinde Böteli arkadaşlardan kadrosu değişip Bilgisayar ve Öğrenim Teknolojileri gözüken var mı?
Ekran Alıntısı.webp

Arkadaşlar bu forum aynı konu hakkında açılmış bilmem kaçıncı oldu ve her defasında BÖTE-TEF kavgasından kapatıldı. Lütfen olayları kişiselleştirmeyin. Evet şu an TEF'liler için hak kaybı var görünen köy klavuz istemez. Bundan 10-12 yıl kadar önce de BÖTE mezunlarını meslek liselerinden alıp reesen atamışlardı o da hak kaybı oldu bence. yani her iki alan için de söylüyorum (önceden BÖTE de aynı duruma düşmüştü.) bir gün önceye kadar derslere girebiliyorsun-atanabiliyorsun ve ertesi gün yok giremezsin- atanamazsın deniyor. Bizim bu ve buna benzer hak kayıplarının karşısında durmamız lazım. BÖLÜNÜP-PARÇALANMADAN....
TEF mezunuyum 22. yılımdayım... Çok şeyler gördük bu camiada bakalım daha neler göreceğiz... Önemli olan birlikte hareket edebilmek...

BÖTE'li arkadaşlar whatsapp grubumuz var mı, varsa bağlantı gönderebilir misiniz?

Fen lisesindeyim guncelleme henuz yapilmadigi icin fazla gozukuyoruz (bote)

Ekli dosyalar

• 20250425_094919.webp
    20250425_094919.webp
    198.4 KB · Görüntüleme: 408
Hocam HEM'ler Bilişim Teknolojilerinde kalırsa siz BÖTE mezunu olarak yeni açılan alana geçince norm fazlası olabilirsiniz malesef. Tabi HEM'leri her iki alan için de atanabilir denirse o zaman sorun yaşamazsınız.
Biliyorum. Norm fazlası kalmak istiyordum. Benim için iyi olacak. İl dışı tayin istemek istiyorum.

paylaştığınız çizelge eski tarihli olabilir mi? Direk norm ekranından bakma

paylaştığınız çizelge norm açığını gösteriyor olabilir mi? Direk norm ekranından bakmanızda fayda var.
Değilse illerde farklı yetki var demek ki!
Hocam 24.04.2025 tarihli norm kadro tespit çizelgesi.
Ayrıca eski çizelgeler de 1119 bilişim teknolojileri diye geçiyordu şimdi ise 1120 bilgisayar ve öğretim teknolojileri olmuş.

Hocam 24.04.2025 tarihli norm kadro tespit çizelgesi.
Ayrıca eski çizelgeler de 1119 bilişim teknolojileri diye geçiyordu şimdi ise 1120 bilgisayar ve öğretim teknolojileri olmuş.
farklı bir durum var da anlamadım. O çizelgede başlıkta Norm açığını mı, mevcut normu mu gösteriyor?

Ortaokulda çalışıyorum ( Böte mezunuyum ). Az önce yeni norm çizelgeleri geldi. Benim alanım 1120 - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri olarak gözüküyor ve norm da 1 gösteriyor. Mebbis henüz güncellenmemiş
Hocam çizelge nereden geldi nereden gördünüz bunu ben de bakayım

Kurumumuz anadolu lisesi ben idareciyim, TEF mezunu Bilişim öğretmenimiz var, norm işlemlerinde 1119 ve 1120 olmak üzere iki Bilişim atama alanı açılmış, Bilişim Teknolojileri mevcut=1 olarak görünüyor, Bilişim ve Öğretim Teknolojileri mevcut =0 fakat gireceği ders saati 12 .

Kurumumuz anadolu lisesi ben idareciyim, TEF mezunu Bilişim öğretmenimiz var, norm işlemlerinde 1119 ve 1120 olmak üzere iki Bilişim atama alanı açılmış, Bilişim Teknolojileri mevcut=1 olarak görünüyor, Bilişim ve Öğretim Teknolojileri mevcut =0 fakat gireceği ders saati 1
Böte nin gireceği ders saati mi 12.
Bt'nin mi?
Bt bu durumda norm fazlası oluyor o zaman

Anadolu Lisesi , Öğretmen TEF mezunu.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-29 140429.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-29 140429.webp
    46.4 KB · Görüntüleme: 292
BBNET
Geri