BT - BÖT Alan Değişikliği (Sürecin Takibi)

Kodla Büyü
küfür veya hakaret olmadığı sürece(ki öyle biri olursa direkt üyeliği dahi silinebilir) konu neden kilitlenir anlamam. illa her tartışmanın bir fayda sağlaması gerekmez. insanlar düşüncelerini dile getirebilmeli saygı çerçevesinde.

norm kadro çizelgeleri geldi bugün.tef lilere geçmiş olsun.ortaokul, anadolu lisesi ,fen lisesi ve halk eğitimlere böte normu ,mesleki eğitimlere ve meslek liselerine tef normu verilmiş
halk eğitimler bt normu bu kesin. Nerden hangi bilgi geldi neden yanlış yönlendirme yapıyorsun.

ben idareci bilişim öğretmeniyim ondandır.
bende idareci ve halk eğitimdeyim. Kadromuzda da bilişim öğretmeni var. Şu an norm Bt görünüyor ama öğretmenimizi de şu an için norm fazlası yapmamışlar. Ya her iki alana da tercih hakkı verecekler yada güncelleme olup öğretmenimiz norm fazlası olacak. Kesin bir durum yok şu an.
Herkes burada güncel bilgi almaya çalışırken yalan söylemek yakışmıyor.

Geçici Madde 1 e göre tayin istemediğim sürece yerimde kalabilirmiyim. Yoksa norm mu olacağım

Ekli dosyalar

• IMG_2095.webp
    IMG_2095.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 439
Böte mezunları mebbiste BOTE olarak güncellenince halk eğitimlerde norm fazlası olacaklar HEMler BT'de kalmaya devam ederse. HEMlerdeki böteciler şu an norm fazlasi görünmuyor çünkü mebbiste şu an tüm BÖTE mezunlari BT alaninda. 1 haftaya kadar BÖTE olarak güncellenir.

küfür veya hakaret olmadığı sürece(ki öyle biri olursa direkt üyeliği dahi silinebilir) konu neden kilitlenir anlamam. illa her tartışmanın bir fayda sağlaması gerekmez. insanlar düşüncelerini dile getirebilmeli saygı çerçevesinde.

Üyelerimiz günün belirli bir kısmında foruma giriyor, belki daha az. biz yönetim olarak 7 /24 küfür, hakaret, aşağılama, oh olsun, canıma değsin, hak ettiniz mesajlarının havada uçuştuğunu görüyoruz. Sizler bu mesajların çok az kısmını görüyorsunuz çünkü siliyoruz. İşler çığırından çıkınca konuyu kapatıyoruz.

Lütfen forum kurallarına aykırı davranmayın, hakaret etmeyin, biz de kapatmayalım

Hürriyetçi Eğitim-Sen de olaya müdahil olmuş. Bakanlıktan talepte bulunmuşlar. Sağolsunlar.

https://hurriyetciegitimsen.org.tr/...nlarina-iliskin-bakanliktan-talepte-bulunduk/
bütün okullara btrehber öğretmen normu verilsin bu iş böylelikle tatlıya bağlanır , ders mi o da ne? olmasada olur yeniliklere geç kalan maddi imkansızlıklar kamu kemer sıkma politikalarında ilk bizim alandan başlanıyor, btrehber norm olsa en azından zaten gün içinde hepimiz materyal eba kurs bilgiysar telefon ne soru gelse bir şekilde karşımızdaki irrite edici biri değilse yardımcı oluyoruz.

Çok fazla yazılıp çizilmiş ama ben çizelgeye baktığımda tam anlayamadım olayı, bölümlerin ayrılması TEF'lilerin Ortaokula atanmasına doğrudan engel oluşturuyor mu ?

Bakanlık onaylı norm çizelgeleri geldi bugün okulumuza. Bütün ilin norm çizelgeleri gelmişti yazı ekinde. Bütün okullara baktım yani

BBNET
Geri