Dün TTKB ile görüşme olacaktı neler çıktı acaba net bir bilgi de yok.
dün yapılan görüşmede ne konuşulmuş bir açıklama yapıldı mı?
farklı bir gelişme yok hoam, sendikalar takip ediyor, bakanlık çalışma yapıyor vs.Dün TTKB ile görüşme olacaktı neler çıktı acaba net bir bilgi de yok.
Halk eğitim böte olduğu kesin mi hocam? Ben pbsden baktım norm bt idi.norm kadro çizelgeleri geldi bugün.tef lilere geçmiş olsun.ortaokul, anadolu lisesi ,fen lisesi ve halk eğitimlere böte normu ,mesleki eğitimlere ve meslek liselerine tef normu verilmiş
Hocam nereden geldi nasıl baktınız? Pbsde değişiklik yok ortaokul hala btnorm kadro çizelgeleri geldi bugün.tef lilere geçmiş olsun.ortaokul, anadolu lisesi ,fen lisesi ve halk eğitimlere böte normu ,mesleki eğitimlere ve meslek liselerine tef normu verilmiş
halk eğitimler bt normu bu kesin. Nerden hangi bilgi geldi neden yanlış yönlendirme yapıyorsun.norm kadro çizelgeleri geldi bugün.tef lilere geçmiş olsun.ortaokul, anadolu lisesi ,fen lisesi ve halk eğitimlere böte normu ,mesleki eğitimlere ve meslek liselerine tef normu verilmiş
kaynak ne hocam? Bakanliktan bilgi geldi mi? Buna hangi kurum karar verecek?halk eğitimler bt normu bu kesin. Nerden hangi bilgi geldi neden yanlış yönlendirme yapıyorsun.
bende idareci ve halk eğitimdeyim. Kadromuzda da bilişim öğretmeni var. Şu an norm Bt görünüyor ama öğretmenimizi de şu an için norm fazlası yapmamışlar. Ya her iki alana da tercih hakkı verecekler yada güncelleme olup öğretmenimiz norm fazlası olacak. Kesin bir durum yok şu an.ben idareci bilişim öğretmeniyim ondandır.
küfür veya hakaret olmadığı sürece(ki öyle biri olursa direkt üyeliği dahi silinebilir) konu neden kilitlenir anlamam. illa her tartışmanın bir fayda sağlaması gerekmez. insanlar düşüncelerini dile getirebilmeli saygı çerçevesinde.
Hürriyetçi Eğitim-Sen de olaya müdahil olmuş. Bakanlıktan talepte bulunmuşlar. Sağolsunlar.
https://hurriyetciegitimsen.org.tr/...nlarina-iliskin-bakanliktan-talepte-bulunduk/
bütün okullara btrehber öğretmen normu verilsin bu iş böylelikle tatlıya bağlanır , ders mi o da ne? olmasada olur yeniliklere geç kalan maddi imkansızlıklar kamu kemer sıkma politikalarında ilk bizim alandan başlanıyor, btrehber norm olsa en azından zaten gün içinde hepimiz materyal eba kurs bilgiysar telefon ne soru gelse bir şekilde karşımızdaki irrite edici biri değilse yardımcı oluyoruz.Hürriyetçi Eğitim-Sen de olaya müdahil olmuş. Bakanlıktan talepte bulunmuşlar. Sağolsunlar.
https://hurriyetciegitimsen.org.tr/...nlarina-iliskin-bakanliktan-talepte-bulunduk/
Evet geçen hafta iletmiştim ben de. ilgilendiler sağ olsunlarHürriyetçi Eğitim-Sen de olaya müdahil olmuş. Bakanlıktan talepte bulunmuşlar. Sağolsunlar.
Hocam buna nerden bakıyoruzHocam 24.04.2025 tarihli norm kadro tespit çizelgesi.
Ayrıca eski çizelgeler de 1119 bilişim teknolojileri diye geçiyordu şimdi ise 1120 bilgisayar ve öğretim teknolojileri olmuş.
Hocam idareye gelmiş, okul müdürü gösterdi.Ekte atıyorum diğer bölümleri kapatarak (telde hızlı oldu)Hocam buna nerden bakıyoruz
Ne zaman yetişecek acaba, karmakarışık bir şey olduŞimdi sıra öğretmenlerin branş değişikliklerini yapmak heralde
Maalesef. Ne yapacakları da belli değil Çözüm nasıl gelecek o da belli değil.Ne zaman yetişecek acaba, karmakarışık bir şey oldu
Geçen hafta okula geldi