amip33' Alıntı:Birkaç kelimeden oluşan, sadece bir cümle ile 15-20 dakikada bayram havası oluştu. Heyyy Meb gör ne halde olduğumuzu...
uhaha:
amip33' Alıntı:Birkaç kelimeden oluşan, sadece bir cümle ile 15-20 dakikada bayram havası oluştu. Heyyy Meb gör ne halde olduğumuzu...
faruk8542' Alıntı:bilisimcih' Alıntı:Bu konuyu arastırabilecek yetkili birilerine ulaşabilecek olan varmı
Yazı çıkmadan
olaya el atsak
mail atsak
telefonla anlatsak
Çalışma saatleri norm görev tanımlamaları
iş işten geçmeden söz hakkımız olsa
yazı cıkmadan birilerine ulaşsak iyi olur
arkadaşlar aşağıdaki numaraya ve maile ulaşalım isteklerimizi gönderelim.
Yeğitek Santral 312 296 94 00
Fatih Projesi genel e-posta
fatih_projesi@meb.gov.tr
ugursuz.sunugurlu.luyum' Alıntı:akıllı tahtaların programlarını çoğu yerde formatörler kurmuş sanırım benim görevim değil diyen çok oldu da onu resmileştirmek için mi böyle birşey yaptılar acaba ?
ebfo45' Alıntı:Arkadaşlar yemeğe gitti herhalde haberler kesildi.sisss' Alıntı:kurban olam devam et hocamebfo45' Alıntı:canlı canlı yayına devam yeğitekten bildiriyoruz.
Ben de çocuğu okuldan almaya gideceğim herkes için hayırlısı olsun.
ilyas33' Alıntı:il/ilçe formatörlerinin çok da umrunda olduğumuzu sanmıyorum.zaten büyük bir kısmı başka branştan ve görevlendirmesi yapılıyor ekdersi yazılıyor.görevlendirmeleri yapğılmasa branşlarına dönerler.temelden üniversitelerde aldığımız dersleri bir sosyal bilgiler öğretmenine bir sınıf öğretmenine hizmet içi eğitimle veriyorlar ama biz bundan mahrum kalıyoruz.bilişim altyapısına sahip programcılık kavramını ve kültürünü bilen bilişim teknolojileri öğretmeni varken bilgisayara ilgisinden dolayı Bİlişim alanı dışından bakanlığın il/ilçe eğitici ve formatörü görevlendirmesini doğru bulmuyorum.mevcut bilgilerimiz körelip giderken sadece ilgisinden dolayı bakanlık sıfırdan bu adamları yetiştiriyor ve merkezi kurslara alarak bizleri bu kurslardan yoksun bırakıyor.
ne kadar yazık ya çürüyüp gidiyoruz.bakanlıkta aklıselim kimse kalmamış.devlet bilgisayar öğretmeni yetiştiriyor 5 alanda ama gel gör devletin bilgisayar projelerini bilgisayar alanı dışında bilgisayara ilgi duyan branşlar yürütüyor.pneuma_ex' Alıntı:ilyas33' Alıntı:il/ilçe formatörlerinin çok da umrunda olduğumuzu sanmıyorum.zaten büyük bir kısmı başka branştan ve görevlendirmesi yapılıyor ekdersi yazılıyor.görevlendirmeleri yapğılmasa branşlarına dönerler.temelden üniversitelerde aldığımız dersleri bir sosyal bilgiler öğretmenine bir sınıf öğretmenine hizmet içi eğitimle veriyorlar ama biz bundan mahrum kalıyoruz.bilişim altyapısına sahip programcılık kavramını ve kültürünü bilen bilişim teknolojileri öğretmeni varken bilgisayara ilgisinden dolayı Bİlişim alanı dışından bakanlığın il/ilçe eğitici ve formatörü görevlendirmesini doğru bulmuyorum.mevcut bilgilerimiz körelip giderken sadece ilgisinden dolayı bakanlık sıfırdan bu adamları yetiştiriyor ve merkezi kurslara alarak bizleri bu kurslardan yoksun bırakıyor.
Hiçbir dingilde bu düzeni değiştirmek bile istemiyor olan bizlere oluyor. Aynen dediğin gibi hocam bende bu il ilçe sorumlularının umursadığını sanmıyorum onlar için sadece derslerden kaçış bu iş.
bdogretim' Alıntı:Bu kadar iyimser olmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. Umarım beklediğiniz, ümit ettiğiniz şey olur. Ama özellikle çalışma şartları konusunda ben şimdikinden daha iyi olacağını düşünmüyorum.