Teachnologist' Alıntı:
eğitekten görevlilerin (tunay bey) yıllardır elimizde hazırladık gönderdik dedikleri bu muymuş? bu kadar yıl bunun için mi
hahaha. çok komik yahu. Eskisinden ne farkı varmış bu yazının? Yıllardır bizi beklettikleri çalışma var dedikleri bumuymuş? Acıdım şimdi yıllarca verdikleri emeklere biz nankör öğretmenler beğenmedik çünkü bu yazıyı.
**Tekli öğretim iyi 8:30 - 15:00 Peki 2 li öğretimdekiler? okula 2. bi norm nasıl gelecek çoook merak ediyorum. norm derse bağlı ders yokken 2. bi BT ci nasıl gelsin?
**Çalışma esaslarında hiç bişey değişmemiş. Kim çağırırsa git işini hallet diyo işte. (Bildiğin teknik servis elemanı. Bizi aslında meslekten atsalar yerimize 1000 tl ye bi dünya lise mezunu adam bulabilirler)Bi de BT sınıfını hazır tut diğer öğretmenler de gelsin kullansın iyi hoş. Ama devamlı açık tut da dememiş. biz de bu açıkları kulanalım o zaman.
** Eee bizim asıl derdimiz norm du. Ha bire kurum net e norm fazlaları tayin istesin yoksa resen atayacaz diye yazı gelecek diye korkmaya devam.
**Ders yok norm yok il içi il dışı biyere kıpırdayamazsın.
Ama adı değişmiş he. Sorana ben bu işte uzmanım size rehberlik edicem benim görevim bu deriz artık.
Bide bu şartlar iyileşsin diye o kadar çalış didin, kafa patlat, görüşme yap, eylem yap, bakanlarla görüş, 5 senedir bimerden çalışmalar devam ediyor cavabını al, sonunda Adımız değişsin bu mudur ya :alkis:
Son birşey bu yazıya göre Fatih projesi gelmemiş olsa bile BT sınıfı olan tek okulda görevlendirilir şeklinde bi anlam çıkmaz mı sizce? Yoksa 2. dönem kendi okulunda BT sınıfı olanlar dahil yine 2. bi okul gelebilirmi?