mamoste_02
Aktif Üye
2li eğitim yapanlarda ortaokula bir ilkokula bir görevlebdirme yapılabilecek..biz orta okuldayız genelde ve buda sabahcı en kötü 9-3 ben bunu anladım arkadaslar
çok iyimsersin bu senin dediğini müdürler öyle bir yorumlar ki.. açık çok net değil. kaç saat bt rehberliği yapacağımız yazıyormu? yok yazmıyor..15 saat diye biz söyluyoruz._su_' Alıntı:Arkadaşlar nesini anlayamadınız anlamadım. Tekli eğitim olan okullarda ders bitince görev de bitiyor. Yani 9-15 geldi çok şükür. ikililerde de aynı anda iki öğretmen görevlendirilmemek şartıyla dendiğine göre orda da sorun yok. Bir de görevlendirme yerine kadro olsaymış çok iyi olurmuş.
Ders programına yazılacağından 30 saati geçemez. 15 saat derse giriyorsanız 15 saat de BT rehberi olursunuz. Bakanlığın BÜYÜK çalışması bu değildir umarım, inşallah!faruk8542' Alıntı:çok iyimsersin bu senin dediğini müdürler öyle bir yorumlar ki.. açık çok net değil. kaç saat bt rehberliği yapacağımız yazıyormu? yok yazmıyor..15 saat diye biz söyluyoruz._su_' Alıntı:Arkadaşlar nesini anlayamadınız anlamadım. Tekli eğitim olan okullarda ders bitince görev de bitiyor. Yani 9-15 geldi çok şükür. ikililerde de aynı anda iki öğretmen görevlendirilmemek şartıyla dendiğine göre orda da sorun yok. Bir de görevlendirme yerine kadro olsaymış çok iyi olurmuş.
tamam işte ders programında arka arkaya koyacağınımı zannediyorsun birini ilk saate diğerini 3,5,7 tamam dur orda işin ne? sen bizim müdürleri ne zandın.. benim müdürüm işini bilir.ahmetfx' Alıntı:Ders programına yazılacağından 30 saati geçemez. 15 saat derse giriyorsanız 15 saat de BT rehberi olursunuz. Bakanlığın BÜYÜK çalışması bu değildir umarım, inşallah!faruk8542' Alıntı:çok iyimsersin bu senin dediğini müdürler öyle bir yorumlar ki.. açık çok net değil. kaç saat bt rehberliği yapacağımız yazıyormu? yok yazmıyor..15 saat diye biz söyluyoruz._su_' Alıntı:Arkadaşlar nesini anlayamadınız anlamadım. Tekli eğitim olan okullarda ders bitince görev de bitiyor. Yani 9-15 geldi çok şükür. ikililerde de aynı anda iki öğretmen görevlendirilmemek şartıyla dendiğine göre orda da sorun yok. Bir de görevlendirme yerine kadro olsaymış çok iyi olurmuş.
hocam bildiğim kadarıyla 18 saat ekdersten fazla alamayız..ha alabılıyorsak dahı paramızla duracaz ama sanmıyorum 30 saatten fazla verılmez..ders programında belırtılecek artık okulda ne zaman gelıp ne zaman gıdecegımızfaruk8542' Alıntı:çok iyimsersin bu senin dediğini müdürler öyle bir yorumlar ki.. açık çok net değil. kaç saat bt rehberliği yapacağımız yazıyormu? yok yazmıyor..15 saat diye biz söyluyoruz._su_' Alıntı:Arkadaşlar nesini anlayamadınız anlamadım. Tekli eğitim olan okullarda ders bitince görev de bitiyor. Yani 9-15 geldi çok şükür. ikililerde de aynı anda iki öğretmen görevlendirilmemek şartıyla dendiğine göre orda da sorun yok. Bir de görevlendirme yerine kadro olsaymış çok iyi olurmuş.
ahmetfx' Alıntı:Ders programına yazılacağından 30 saati geçemez. 15 saat derse giriyorsanız 15 saat de BT rehberi olursunuz. Bakanlığın BÜYÜK çalışması bu değildir umarım, inşallah!faruk8542' Alıntı:çok iyimsersin bu senin dediğini müdürler öyle bir yorumlar ki.. açık çok net değil. kaç saat bt rehberliği yapacağımız yazıyormu? yok yazmıyor..15 saat diye biz söyluyoruz._su_' Alıntı:Arkadaşlar nesini anlayamadınız anlamadım. Tekli eğitim olan okullarda ders bitince görev de bitiyor. Yani 9-15 geldi çok şükür. ikililerde de aynı anda iki öğretmen görevlendirilmemek şartıyla dendiğine göre orda da sorun yok. Bir de görevlendirme yerine kadro olsaymış çok iyi olurmuş.
aynen anlattınıgınz gibi hocam bende sizinle aynı fikirdeyimgrandmasterb' Alıntı:benim anladığım şu;
1-tekli okullar için ders kaçta bitiyorsa görev o zaman bitiyor.akşam 5 e kadar beklemek yok.
2.ikili eğitim yapan okullarda çift öğretmenseniz zaten biri sabahçı diğer öğlenci olacak.eğer tek öğretmenseniz de ister sabahçı ister öğlenci olursunuz.Ayrıca 10 saat dersim var bunun dışında 20 saat daha okulda kalıyorum.bu kadar.
kadro olmaması çok kötü.
Anlasilan su hocam bizler birlik olup direnmezsek daha cok agizlarinin icine bakariz kadro gelecek diye, ek dersimiz yok diye :!:alpi' Alıntı:bir saatir yorumları okuyorum kimse bir şey anlamamış demek ki değişen hiç bir şey yok
Hocam yazının neresinden çıkardınız bunu anlamadım banada anlatırsanız.hhtc' Alıntı:Norm kadro belirsizliği dışında istediğimiz herşey kabul edilmiş. Hayırlı olsun
yani diyorki bt rehberliği ders saati gibi gösterince ikisinide aynı saate koyma diyor farklı saate koyki o saatin rehber öğretmeni belli olsun diyor..algoritmax' Alıntı:8. maddede çok çelişkili ifadeler var. hem normal eğitim yapan okullara maksimum 1 ikili yapanlara maksimum 2 öğretmen atanabilir deyip hem de 2 öğretmen atanan okullarda haftalık ders çizelgesinde aynı saate yazılmayacak demek büyük çelişki. 2 öğretmen olması için ikili öğretim yapan bir okul olması lazım. orda da zaten iki öğretmenin bir birini görmesi mümkün değil. çok saçma.