Görevlendirme hocam. Kadro gözükmüyor şu halde.karekedi' Alıntı:Ayrıntıları merak edenler az sonra. Bi haber vereceklerdi bari tam verselerdi Bu görevin kadrosu olur mu yoksa aynı görevlendirme olayının ismi değişmiş halimidir o da meçhul tabii. Ayrıntılar için beklemek lazım
rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
hocam süpersin ya :++:rock' Alıntı:rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
Eğer yukarıdaki yorumum doğruysa kendimce iyi bişeyler daha uydurayım. Ders çizelgesine bi ders gibi yazılırsa kontenjan meb e ders saati girerken de 30 girmeleri gerekmez mi? Bu durumda norm fazlası olmaktan kurtulmazmıyız Sakın gülmeyin iyi bişiler yakalamaya çalışıyorum uhaha:
mutlumuydukki11' Alıntı:hocam süpersin ya :++:rock' Alıntı:rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
Eğer yukarıdaki yorumum doğruysa kendimce iyi bişeyler daha uydurayım. Ders çizelgesine bi ders gibi yazılırsa kontenjan meb e ders saati girerken de 30 girmeleri gerekmez mi? Bu durumda norm fazlası olmaktan kurtulmazmıyız Sakın gülmeyin iyi bişiler yakalamaya çalışıyorum uhaha:
rock' Alıntı:rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
yani okulu ilk okul olanlar 8-17 devam mı diyorsunuz, fatih projesi sadece liselerde var olduuğuna göre bu yıl bi değişiklik yok o zamanhasanbiltek' Alıntı:Bu arada 1 öğretmen varsa Okul Müdürü 8-5 burda olacaksın diyemez. 9-3 yapar. Tabii Fatih Projesi gelen okullarda. Diğerleri aynen devam
bdogretim' Alıntı:1. Görev tanımalarında abartılacak veya çok kötü olmuş diyecek bişey yok.
2. Mesai saatleri sorunu çözülmüş.
3. Ders saati sayısı önemli değil. 30 saate kadar olmak şartıyla geri kalan zaman ders programında BT REhberliği olarak yazılacak.
4. Mesai saatleri bu şekilde olmasına rağmen "nöbet dahil diğer görevlerin verilmemesi" büyük bi kazanım.
Akl-ı selim ile düşünlürse çok çok iyi olmuş. AMA NORM SORUNUNUN ÇÖZÜLMEMESİ tüm bunların anlamsız hale getiriyor. Öncelikle çözülmesi gerekn norm sorunuydu.
Birbirimizi galayane getirmeyi bırakıp, bütün bu görevler ve dersin toplamda 30 saat olması dahası nöbet ve diğer işlerin verilmemesi düşünüldüğünde eleştirilecek birşey bulamıyorum.
hasanbiltek' Alıntı:Sayın hocalarım şimdi rehber öğretmenlerini düşünün. Sabahçı - öğlenci olan okullarda sabah 1, öğlen 1 olmak üzere 2 rehber öğretmen görevlendiriliyor. Rehber öğretmen okulda tekse 9-3 arası çalışıyor.
Dolayısıyla bizde de durum aynı olacak. 2 bt rehber öğretmeni varsa sabahçı-öğlenci şeklinde, tek ise 9-3. Bu kadar basit.
8. maddede de bu belirtilmiş.
gazierin' Alıntı:olumsuz yanı ise bize 30 saat ders verip üzerine de bt görevi verilebilecek
rock' Alıntı:mutlumuydukki11' Alıntı:hocam süpersin ya :++:rock' Alıntı:rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
Vala hem yazdım hem oynadım ama benim bile inanasım geldi. Müdürlerimize böyle ifade edelim ya tutarsa! Hem belki de haklıyımdır çizelgede yazılacağına göre...
ahmetfx' Alıntı:rock' Alıntı:rock' Alıntı:Haftalık ders çizelgesinde BT rehber öğretmenliği diye gösterilecekten şunu anladım. Örnek Ptesi il 3 saat BT dersi Son 3 saat BT rehberliği, salı 6 ders BT rehberliği, çarş. İlk 4 ders BT rehberliği Son 2 saat BT dersi gibi mi? Yoksa çok mu saçma bi yorum getirdim? Yani ders programında boş bırakılan yerlere BT rehberliği yazacaksa 2 li öğretimdekiler de yırtar.
Doğru düşünüyorsun hocam da norm fazlası atamaları bazen formatörlük görevlendirmelerinden önce olup bitiveriyor. Tüm Türkiye aynı takvimle işleri hallederse belki bir nebze sorun çözülebilir. Ama yine de norm yok gibi. İdare görevlendirme bitince Haziranda seni yine norm fazlası yapabilir, ya da Eylül başında.
faruk8542' Alıntı:bdogretim' Alıntı:1. Görev tanımalarında abartılacak veya çok kötü olmuş diyecek bişey yok.
2. Mesai saatleri sorunu çözülmüş.
3. Ders saati sayısı önemli değil. 30 saate kadar olmak şartıyla geri kalan zaman ders programında BT REhberliği olarak yazılacak.
4. Mesai saatleri bu şekilde olmasına rağmen "nöbet dahil diğer görevlerin verilmemesi" büyük bi kazanım.
Akl-ı selim ile düşünlürse çok çok iyi olmuş. AMA NORM SORUNUNUN ÇÖZÜLMEMESİ tüm bunların anlamsız hale getiriyor. Öncelikle çözülmesi gerekn norm sorunuydu.
Birbirimizi galayane getirmeyi bırakıp, bütün bu görevler ve dersin toplamda 30 saat olması dahası nöbet ve diğer işlerin verilmemesi düşünüldüğünde eleştirilecek birşey bulamıyorum.
30 saate kadarı nerden çıkardın anlaşılması güç? mesai saati sorunu devam ediyor arkadaş. bana şunu söyle: ben ikili öğretimdeyim okul ilkokul oldu öğleden sonra full 1-2-3 ler var.. yani hepsi sınıfcı. şimdi ben bu okula 1 tane formatör oldum. 2. side olmadı ders programına nereye yazacak saatleri kaç saat yazacak..boşluklu yazarsa ne olacak ben orda bekledikten sonra ne anlamı kaldı. başka bir durum diyelim benle birlikte birde 2. rehber başka branşçı oldu ikimizinde sabah dersleri o zaman kavga çıkmazmı? bunun ayrımıda yapılmamış