kafkas' Alıntı:rock' Alıntı:Bi gün içimizden biri burda beyin fırtınası yaparken, içini dökerken, klavye başında yığılıp kalır mı acaba!
Şaka gibi ya! bildiğin eziyet,
*zaten biz atanmışız kadroluyuz!
*Zaten olduğu kadar derse giriyoruz!
*Zaten görevlendirilip-full ek ders alıyoruz!
*Tek yapmanız gereken ders saatine bakılmaksızın her okula bir BT öğretmeni-rehberi-formatörü-amelesi-teknikeri-tamircisi vs kadrosu vermekti. Bu bu kadar basitti. Zaten norm kardo yönetmeliği son değiştiğinde maliye bakınlı vs bilmem nerelerinin ortak görüşü ile bizim norm belirlenecekdi ordan da desteğiniz vardı! Bu kadar zormuydu ders saaatine bakılmaksızın norm verilmesi rehber ler gibi!
Bizimle birilerinin çok fena derdi var ama kim çok merak ediyorum.
Demekki o kadar bakanlarla vs görüşmeler sendikaların araya girmesi boşaymış. Kimse sesimizi duyuramadığımızı iddaa edemez. Herkes farkında durumumuzun ama birileri bizi bu şekilde süründürmek istiyor. Bence bu işin tepesinde birilerinin kuyruğuna zamanında bi BT öğretmeni basmış ya da başka bişey. NOKTA
Aynen ya istisnalar hariç bu formatörlüğü isteyen arkadaşları anlamıyorum. Formatörlük=Amelelik . En azından parasını alıyoruz denildiği anda iş biter arkadaşlar.
Yok BT rehberi, Yok BT formatörü, Yok Görevlendirme.
Bu işlerin sonunun gelmeyeceği besbelli, Her türlü etimizden, sütümüzden, derimizden koparacaklar,
Çözüm Önerisi mi = Maaş karşılığı takılmak. (Benim yaptığım gibi)
Özelden alsınlar hizmetleri. Yaptırsınlar şirketlere siteleri. vsvsvs.
Ama nerede.....
Hocam sen bana katılmışsın ama ben sana katılamıycam. Yanlış anlaştık sanırım. Ben dersin gelmeyeceğine kanaat getirdiğim için formatörlük istiyorum. Ama yukarıda da yazdığım gibi deselerdiki okulda kaç saat bt dersi seçildiyse gireceksiniz. Aynı zamanda rehber öğretmen gibi kadronuz olacak ve kalan saatinizi 30 a tamamlayarak rehberlik yapacaksınız. Yani ben seçildiği kadar ders+9-3+kadrodan yanayım. Ders bitti gitti gelmeyecek. 3 sene sonra ise max 8 saat dersimiz olacak. Ben bekarım ve buna rağmen acıyorum aldığım maaşa. Ek derssiz geçinemem ben açık konuşalım. Alabileceğimizin iyisini almak durumundayız ders yok artık. Yeni BT sınıf yok yok yok