KöfteHoRr' Alıntı:
Malum uzun süredir derslerimiz seçmeli olduğundan dolayı kadrom ilköğretim okulunda olmasına rağmen anadolu lisesinde formatörlük ve rehberlik görevleri yürütüyordum ve yaklaşık 3 yıldır neredeyse hiç derse girmiyordum. Bu sene için artık asıl işimize dönelim dedim bu seferde ne ortada bir müfredat, ne de kullanabilecek bir klavuz kitap.
Uzun süre araştırıp yeni öğretim programına uygun kullanabileceğim bir plan bulamamanın sonucu kendi planımı kendim yapmaya karar verdim. Tabi özellikle BBNET'teki paylaşımlardan da destek alarak. İncelerseniz ve işinize yarayacağını düşünürseniz kullanılması, değiştirilmesi ve dağıtılması serbesttir. :++:
Gözden kaçmış önemli hatalar varsa da bildirirseniz memnun olurum.
Hocam planlar çok güzel ama benim öğrenciler daha fare kullanmayı doğru düzgün bilmiyorlar :shock: Benim önce onlara bilgisayarı donanımsal olarak kavratmam lazım. Yeni atandığım için bilmiyorum öğrencilerin ihtiyacına göre bir plan oluşturabilir miyim? Bağlı kalmamız gereken herhangi bir şey var mı? Müfettiş gelip bu planı neye göre hazırladın demesin bana
Sizinkiler çok güzel olmuş ama ben bunları 7 ve 8 lerde kullanabilirim sanırım...