BT ve Yazım Yıllık Plan yeni programa göre

Kodla Büyü
Yeni programda etkinlikler ve açıklamalar bölümleri yer almamaktadır. Bu nedenle etkinlikler bölümünü kendim oluşturdum. Etkinlikler bölümünü isteyen geliştirebilir ve değiştirebilir. Kazanımları ise temel seviyeye göre seçtim isteyen onları da değiştirebilir. Umarım işinize yarar.

Teşekkürler... Eve gidince inceleriz artık...

Benim kafama takılan şey şu; biz bu derse günlük plan hazırlayacağız mı?

Hocam elinize ve emeğinize sağlık. sabahtan beri kafam karmakarışık olmuştu ve bir türlü planı hazırlayamamıştım. gerçekten ilaç gibi geldi tekrar teşekkürler başarılar...

s_kajmeran' Alıntı:

Talim Terbiye Kurul kararında "ders kitabı hazırlanmamasına karar verilmiştir." diyor. Bu nedenle klavuz kitapta olamaycaktır. Bence bu nedenle günlük plan hazırlanması gerekir. 2012 yılı itibari ile günlük plan hazırlayan BT öğrentmenleri olarak tarihe geçeriz.

BIT , BDE , materyal vs. kelimelerinden üniversitede nefret ettim. Sağolsun bölüm başkanımız bıktırdı bizleri. Sanki bölümü powerpoint için okuyorduk, bir dizi saçmalık. bu seçmeli dersin içeriği hoşuma gitmedi, somut çok az şey var.

bitefo06' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

Talim Terbiye Kurul kararında "ders kitabı hazırlanmamasına karar verilmiştir." diyor. Bu nedenle klavuz kitapta olamaycaktır. Bence bu nedenle günlük plan hazırlanması gerekir. 2012 yılı itibari ile günlük plan hazırlayan BT öğrentmenleri olarak tarihe geçeriz.

İcat çıkarm yauv icat çıkarma icat çıkarma :mrgreen:

elinize sağlık öğretmenim, teşekkür ederiz... :+1:

Daha okulumda ders seçildi mi seçildiyse kaç ders seçildi, ne oldu bitti hala okulum bir sır gibi saklasa da işimize çok yarayacak planınız.

4. ünite Problem Çözme, Programlama ve Özgün Ürün Geliştirmedeki kazanımlar kafamı karıştırdı.
neler yapmayı düşünüyorsunuz neye göre dersleri işleyeceksiniz

hocam şu ana kadar gördüğüm en iyi plan seninki, programı 5 lerin ders kitabına göremi yaptın acaba. birde 6,7,8 leri paylaşabilirmisin. arkadaşlar paylaşmış ama basamakların planlarını yapmışlar bana sınıfların planları lazım, işime yaramadı.

arkadaşlar geçen sene başladımda göreve bu günlük plan nedir? onlar eskide kalmadımı? sadece yıllık plan yapsak olmaz mı?

bence bu plandaki kazanım ve konuları alarak eski kitaplardan etkinlikler seçebiliriz. belki bir çok basamaktan konu seçeriz. ama en azından elimizde somut etkinlikler olur biz istedikçe kafamıza göre daha sonra yeni etkinlikler tasarlayabiliriz.

Geri