BT ve Yazım Yıllık Plan yeni programa göre

Kodla Büyü
DİKKAT: arkadaş programı yanlış hazırlamış. dikkat ederseniz program 4 basamaktan oluşuyor. beşinci sınıflara sadece ilk basamak okutulacak. tabiki çok ağır olmuş beşlere bilgisayar okur yazarlığı kısmı verilecek bu sene.

akbilonline' Alıntı:
doğru hocam yıllık plan çok ağır olmuş. Bu arada aynı sitede en son eklenen makaleleri kullanmanızı tavsiye ederim. Derste çocuklarla bu makaleleri paylaştık. Basit ve kolay olmuş.
BU DİĞER PROGRAMIN SADELEŞTİRİLMİŞ AMA AYNISI OLMUŞ BENDE BEĞENDİM DE NESİ AĞIR OLMUŞ ONU ANLAMADIM ??

Arkadaşlar ben imam hatip ortaokulndayım, şimdiki 6. sınıflar geçen sene bt ve yazılım dersi almamışalr onlara 5. sınıfların planını uygulasam olur mu?

plan için teşekkürler bende 5 ve 6 lara aynı planı işleyecem çünkü onlar da dersi görmediler

badem85' Alıntı:
DİKKAT: arkadaş programı yanlış hazırlamış. dikkat ederseniz program 4 basamaktan oluşuyor. beşinci sınıflara sadece ilk basamak okutulacak. tabiki çok ağır olmuş beşlere bilgisayar okur yazarlığı kısmı verilecek bu sene.
hocam bu bilgiye nerden ulaşabiliyoruz(5. sınıflarda sadece ilk basamağın okutulacağına). kesin olarak biyerde yazıyor mu?

Geri