teşekkür ederiz hocam sağolun...
bitefo06' Alıntı:Arkadaşlar yeni programa göre bir yıllık plan yaptım. Hepimizin işini görmesini diliyorum. Planla ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum ayrıca geliştiren olursa burada paylaşırsanız sevinirim.
bitefo06' Alıntı:Yeni programa göre yıllık planı birinin yapması gerekiyordu bu seferde benden olsun dedim
Yeni programla ilgili anladıklarımı yazmaya çalışayım. Belki kafanızdaki sorulara cevap olur.
Yeni programa göre ders kitabı yok, olmayacakta. Planı Talim Terbiye kurulunun yayınladığı yeni programa göre yaptım. Yeni programda sadece basamaklar verilmiş ve bunlar seviyelere ayrılmış. Öğrencileri durumlarına göre bir seviyeden başlatıyorsunuz ve eğer sonraki yıllarda dersi alacaksa seviyesini kademeli olarak artırıyorsunuz.
Yeni programda etkinlikler ve ipuçları bölümlerine yer verilmemiş. Bu bölümler öğretmene bırakılmış, bende bir yıllık plan oluşturmak için genel hatlarıyla etkinlikleri oluşturdum. Etkinliklerin ayrıntılarının günlük planda olması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca istesekte istemesekte klavuz kitap olmadığı için günlük plan isterler...
Aslında mantıklı ... en azından uygulama ağırlıklı....sedabote' Alıntı:Paylaşım için çokk teşekkürler,elinize sağlık hocam.
Bu yıl bu programı değilde 5.basamağı versek olur mu acaba arkadaşlar.bu programın klavuz kitabı etkinlik cd si hiçbir şeyi yok daha eski programı uygularsak sıkıntı çekmeyiz en azından?
crazyboss' Alıntı:Öncelikle elinize sağlık hocam.İçeriği bir taslak ve şablon olarak kabul ederbiliriz.Ama burada tüm kazanımlar 5. sınıflara yüklenmiş oluyor.Bence ilk iki basamak seçilerek tüm yıla dağıtılması daha uygun olurdu ağır olacak gibi yine de emeğinize sağlık.