BTR öğretmenlerinin kurs açamayacağına yönelik ocak ayında Aydın iline gönderilen yazı Tüm Türkiye'deki öğretmenleri mağdur etmiştir.
KURS AÇABİLECEĞİMİZE DAİR YAZI
KURS AÇABİLECEĞİMİZE DAİR YAZI
Görüş yazısını göstermekle olmaz heralde hocam. Yukarıdan gelmesi lazım değil mi yazının.mhm02' Alıntı:Hocalarım o görüş yazısına karşılık bizler de bu yazıyı gösterelim. Nasıl anlamıyorlar bu durumu hala inanamıyorum.
ilgi tutulan yazıyı da paylaşabilir misiniz sayın hocam.turkuaz09' Alıntı:Hocam yeni ibr yazı daha
nasif' Alıntı:Turkuaz09 hcm merhaba. Ilgili yazinin "c" ekinide eklemeniz mümkün mu. Teşekkürler.
cyberyahya' Alıntı:Hocam bende ankaradayım. Bizde ildeki eğiticilere ve Fatih projesi sorumlularına sorduk Yazının konuya ilgisiz biri tarafından yazıldığını ve içeriğinin yanlış olduğunu söylediler ve acilen tekrar görüş istenmesi gerektiğini bunun düzeltileceğini söylediler. Bizde dün tekrar görüş yazısı istedik. Yazıyı ilçeye kendim götürdüm. Ordanda ilçedeki eğitici arkadaş ankara il mem e götürecekti. Süreç hızlı işlesin diye böyle yaptık. Valla bizim yazdığımız yazıya tekrar görüş ne zaman gelir onu bilemiyorum. Bu yazı tekrar çıkana kadar bizim kurslar güme gidebilir. Yazı çıktıktan sonra tekrar onay alınıp kurslara devam edilirmi onuda bilemiyorum açıkcası.
hocam bu yazının peşini bırakma. Yeğitek büyük ihtimalle olumlu cevap yazacak.dijireis79' Alıntı:Bugün gördüm Sivas il mem yeğiteke yazarak kurs açıp açamayacağımızı sormuş