Bt sendikası değil derneği. Siz derneğe üye misiniz? Daha dernek mi sendika mı olduğunu bilmediğiniz göre üyede değilsiniz. Destek olmayıp eleştiri yapmak çok kolay değil miM@honi' Alıntı:Burada özellikle birşey belirtmek istiyorum, şu bizim ünlü BT sendikası ne yapıyor pardon ATÖLYE çalışmaları yapıyorlar!!! Bize neden destek olmuyorsunuz diyenlere en güzel cevaptır şu anda yaşananlar.
Ayrıca şu muhterem hanımefendiye kalırsa hepimiz geriye dönük Fatih kursları, belletmenlik vs.. herşeyden aldığımız ek dersleri geri vericez. Yine hanım efendi, arkadaşın dediğine göre; resmen Bakanlıktaki diğer bölümlerdekiler bilmiyor doğruyu ben biliyorum diyor.
her_dem' Alıntı:Bt sendikası değil derneği. Siz derneğe üye misiniz? Daha dernek mi sendika mı olduğunu bilmediğiniz göre üyede değilsiniz. Destek olmayıp eleştiri yapmak çok kolay değil miM@honi' Alıntı:Burada özellikle birşey belirtmek istiyorum, şu bizim ünlü BT sendikası ne yapıyor pardon ATÖLYE çalışmaları yapıyorlar!!! Bize neden destek olmuyorsunuz diyenlere en güzel cevaptır şu anda yaşananlar.
Ayrıca şu muhterem hanımefendiye kalırsa hepimiz geriye dönük Fatih kursları, belletmenlik vs.. herşeyden aldığımız ek dersleri geri vericez. Yine hanım efendi, arkadaşın dediğine göre; resmen Bakanlıktaki diğer bölümlerdekiler bilmiyor doğruyu ben biliyorum diyor.
bakanlık yine de en çok bunu dikkate alacaktır. tebrikler. teşekkürlerviphazar' Alıntı:İdeal Eğitim Sen yazısı
orlin' Alıntı:benim onay salı geldi.okul ikili öğretim öğlenci btr yim.bizim okulda kurslar hafta içi sabahçılar öğlen öğlenciler sabah açıyor genelde.ben öğlen sabahçılara açtım şimdilik bi sıkıntı yok.eğer görevli olduğun zamanda açamazsın derlerse btr yi sabah tercih ederim. öğlen yine kursumu açarım tabi bu benim düşüncem olurmu bilmem.bu yazı bizim ile gelince ne olur bilemem
ercinc98' Alıntı:Arkadaşlar belki alakasız gelebilir. Ancak EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR'da madde 16 (2)'de,
"...Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez. Öğretmenlerin ilgili müfredatı kapsamında ders okutmak üzere diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilmeleri bu fıkra kapsamında değerlendirilmez."
diyor. Yani BTR göreviniz bir başka okulda ve Destekleme kursunuz başka bir okulda (mesela kadronuzun olduğu) ise o zaman Kurs açabilir ve ücretini de alırsınız. BTR görevlendirmeniz ve kursunuz aynı okulda ise alamayız.
Buna dayanarak yıllarca Halk Eğitim'den ücret aldık. ¿
hocam kusruma bakmada saçmalamışsın ne alakası var başka okuldada kendi okulundada görevlendirilsen sonuçta btrsinercinc98' Alıntı:Arkadaşlar belki alakasız gelebilir. Ancak EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR'da madde 16 (2)'de,
"...Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez. Öğretmenlerin ilgili müfredatı kapsamında ders okutmak üzere diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilmeleri bu fıkra kapsamında değerlendirilmez."
diyor. Yani BTR göreviniz bir başka okulda ve Destekleme kursunuz başka bir okulda (mesela kadronuzun olduğu) ise o zaman Kurs açabilir ve ücretini de alırsınız. BTR görevlendirmeniz ve kursunuz aynı okulda ise alamayız.
Buna dayanarak yıllarca Halk Eğitim'den ücret aldık. ¿
sen kimden yanasın?ercinc98' Alıntı:Alemdar hocam, görevlendirme olduğumuz okulda mesai saatlerini kastediyorum.
Ayrıca açamayız değil, ücret alamayız.