Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
Görevlendirme ile çalışan müdür yardımcıları nasıl alıyormuş diye de sorsaydın keşke ?bote2011' Alıntı:arkadaşlar hafta sonu 6 saat kurs açtım, ilçe milli eğitim aydın yazısına istinaden kursu kapatmamı istedi. Görüş yazısı hazırladım, sonra aydın yazısının altındaki Muhterem Işık Bal'ı aradım, yazıyı kendinin yazdığını, 16/2 ye göre görevlendirdiğimizi, bunun kanun hükmünde kararname olduğunu ve hakkımızdaki 30.12.2015 tarihli yazıyı dahi yok saydığını söyledi. sadece btr ler için bu böyle, kursunuzu kapatın hocam dedi. Belletmenlik, nöbet, kurs hiçbir şekilde alamazsınız dedi. Gündüz, gece, hafta sonu kesinlikle verilmez dedi. Peki görüş yazısı yazsak dedim hocam o görüş yazısına cevabı da biz yazacağız dedi.
Kısacası bütün yollar kapandı. Bu makamda olan kişiler bu konudaki görüşlerini değiştirmedikçe hiç bir ilerleme kaydedeceğimizi düşünmüyorum, hatta müdürüme nöbet görevini de alın hocam iki gün sonra bunlar bana borçta çıkarır dedim.
Bu süreçte kursun açılması için devam etmesi için ve halen kapatılmaması için müdürüm benden daha çok uğraştı. Tek kazancım böylesine iyi bir insanla çalışıyor olduğumu anlamak oldu. Mücadele eden arkadaşlara desteğim sonsuz ama şu son bir hafta beni çok yıprattı, dilekçemi yazdım kapatın dedim.