Gök_Tuğ' Alıntı:İstanbulda başvuru yazısı geldi, ayın 16'sından itibaren görevlendirme olacakmış ve 3'üne kadar başvuru süresi var...
volkantb' Alıntı:Aksaray da 4 eylül e kadar başvurular yapılacak il mem sitesinde haber var inşallah ilkokullara görevlendirme verirler bilgisi olan arkadaş var mi ilkokullar la ilgili aksaray merkez de
deepman' Alıntı:Gök_Tuğ' Alıntı:İstanbulda başvuru yazısı geldi, ayın 16'sından itibaren görevlendirme olacakmış ve 3'üne kadar başvuru süresi var...
istbilfor.org da bisey yok?
Buyrun hocam...eyolcu' Alıntı:Arkadaslar yazıyı ekler misiniz? Neresi olduğu önemli değil, kosullarını merak ediyorum...
http://aksaray.meb.gov.tr/www/bt-rehber ... icerik/841eyolcu' Alıntı:volkantb' Alıntı:Aksaray da 4 eylül e kadar başvurular yapılacak il mem sitesinde haber var inşallah ilkokullara görevlendirme verirler bilgisi olan arkadaş var mi ilkokullar la ilgili aksaray merkez de
Hocam sayfada göremedim. Bağlantı adresi verir misiniz?
elzonur' Alıntı:Elazığdan haber var mı? ben göremedimde
vallahi hocam kendileri bilir yan gelir yatarım 3 saat dersime girerim elimide bişeye sürmemmahmutemre2211' Alıntı:elzonur' Alıntı:Elazığdan haber var mı? ben göremedimde
Hocam Elazığ' ın ben yapacağını bile sanmam, sakın bana mecbur yapacaklar deme, bunlara işlemiyor
Ben hakkım olan eş özrü başvurusunda bir sorun çıktı da, onlara sorunu çözdürene kadar neler çektim, bana bakanlığı sen arayacaksın biz aramayız, bizim görevimiz değil gibi ne laflar söylediler
Kısacası Elazığ yüzde bir ihtimal yapar,
elzonur' Alıntı:vallahi hocam kendileri bilir yan gelir yatarım 3 saat dersime girerim elimide bişeye sürmemmahmutemre2211' Alıntı:elzonur' Alıntı:Elazığdan haber var mı? ben göremedimde
Hocam Elazığ' ın ben yapacağını bile sanmam, sakın bana mecbur yapacaklar deme, bunlara işlemiyor
Ben hakkım olan eş özrü başvurusunda bir sorun çıktı da, onlara sorunu çözdürene kadar neler çektim, bana bakanlığı sen arayacaksın biz aramayız, bizim görevimiz değil gibi ne laflar söylediler
Kısacası Elazığ yüzde bir ihtimal yapar,
ogrt_kartal' Alıntı:Aksaray, Sivas, Adıyaman, İstanbul, Adana, Konya MEM'ler tebrikler sizlere :alkis: Diğer iller büyük ihtimalle BTR yazısı geçen sene yayınlandı 2013-2014'ü kapsamıyor diye kendilerince yorumluyorlardır. Umarım yanlış düşünüyorumdur
vediban' Alıntı:ben bir ilçede görev yapıyorum. İl merkezindeki bir okula tercihte bulunabilirmiyim
mnn' Alıntı:izmird etık yok anasını satayım :verymad: