mustafasangul
Aktif Üye
savas3457' Alıntı:istanbulda okullara geldimi yazı
bakırköyde gelmiş yazılar, müdür yardımcısı arayıp söyledi bana
savas3457' Alıntı:istanbulda okullara geldimi yazı
tuncaygulnur' Alıntı:Ankara BTR görevlendirmeleri başvurularını 02-04 Eylül arası alıyor
Okul açılmadan belli olsa iyi olur hocam.eyolcu' Alıntı:kocaeli son yapanlarda olur, acele etme
bugün gittim başvuru yaptım ben songün 2 eylüldüksmysl' Alıntı:İstanbul okullara yazı göndermiş. 4 eylül son başvuru.
ironyilmaz' Alıntı:Okul açılmadan belli olsa iyi olur hocam.eyolcu' Alıntı:kocaeli son yapanlarda olur, acele etme
aynenhugo4545' Alıntı:İstanbul'un gönderdiği yazıyı burda paylaşabilir misiniz arkadaşlar
yazıyı almadım okulda. farkeden birşey yok yine 3 tercih hakkı vermişler. eylül 2 son başvuru idi yalnızkily' Alıntı:aynenhugo4545' Alıntı:İstanbul'un gönderdiği yazıyı burda paylaşabilir misiniz arkadaşlar
hem bu sefer noldu ki istbilfor da bişi yok
Yazı istanbul için hocam...hugo4545' Alıntı:İstanbul'un gönderdiği yazıyı burda paylaşabilir misiniz arkadaşlar
Evet hocam gecen senede once liselere yaptılar. Hatta liseler dolmadigi icin ortaokullarda ihtiyac olmasina ragmenozlem22' Alıntı:sabah müdürüm aradı söyledi bana tekirdağda da başlamış başvurular, gerekli evrakları yolladı bana..öncelikli olarak fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılacak diyor yazıda, önceki yazılarda da mı böyleydi bu tam hatırlayamadım??? ben lisede görev almak istemiyorum, okulda da 10 saat dersim var ne yapıcam bilmiyorum ((
Hocam ben mersin için duyuruyu bulamadım Web te var mı?ilyas33' Alıntı:mersin başladı 3 eylülson gün
bende göremedim. hocam eklermisiniz yazıyı...ilyas33' Alıntı:mersin başladı 3 eylülson gün
bilgiafra' Alıntı:Evet hocam gecen senede once liselere yaptılar. Hatta liseler dolmadigi icin ortaokullarda ihtiyac olmasina ragmenozlem22' Alıntı:sabah müdürüm aradı söyledi bana tekirdağda da başlamış başvurular, gerekli evrakları yolladı bana..öncelikli olarak fatih projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılacak diyor yazıda, önceki yazılarda da mı böyleydi bu tam hatırlayamadım??? ben lisede görev almak istemiyorum, okulda da 10 saat dersim var ne yapıcam bilmiyorum ((
Ilk donem görevlendirme yapmadilar.yani en azindan Denizli'de boyle oldu.bu sene nasil olur bilmem.Denizliden hala ses seda yok galiba.