u_kukulkan
Site Gezgini
bitlis de de ses yok
gzegen' Alıntı:K oca yaz tatili geldi eridi gitti
O nca gün kafa dinleme güzeldi
C anı istediği gibi herkes dinlendi
A rtık çalışma vakti okullar açılıverdi
E n güzel günler seminerle başladı öğretmenler geldi
L ütfen şimdi sıra size geldi
İ mzalar atılsın yazılar yayınlansın BTR için başvurular alınsın
B izlerde belirsizlikden bıkıyoruz her sene başı
T üm öğretmenlerin yükü sizde ama başvuru al başını kaşı
R ehber yap bizlere okullara Fatih projesine can kan enerji taşı
okulda 20-30 saat dersi olan kişiler btr olunca maksimum kaç saat derse girmesi gerekir vala bu derslerede girdikten sonraysa hiç btr ile uğraşamam dersime girer çeker giderim bişey sorulduğundada bilmiyorum. yada yapmaya çalışırım beklesinler dursunlar biterse veririz. :?Geniustein' Alıntı:gzegen' Alıntı:K oca yaz tatili geldi eridi gitti
O nca gün kafa dinleme güzeldi
C anı istediği gibi herkes dinlendi
A rtık çalışma vakti okullar açılıverdi
E n güzel günler seminerle başladı öğretmenler geldi
L ütfen şimdi sıra size geldi
İ mzalar atılsın yazılar yayınlansın BTR için başvurular alınsın
B izlerde belirsizlikden bıkıyoruz her sene başı
T üm öğretmenlerin yükü sizde ama başvuru al başını kaşı
R ehber yap bizlere okullara Fatih projesine can kan enerji taşı
:+1:
Güzel bir akrostiş olmuş hocam.
Beklemek insanı şair bile yapıyor işte.
Kısa sürede başvurular alınır da görevlendirmeler yapılır inşallah.
baskiwan' Alıntı:Arkadaşlar İzmirde bt rehber öğretmenlik görev başvurusu başlamış.Yalnız ben İzmire yeni tayinim olduğu için bu hafta için rapor aldım. Son başvuru Çarşambaymış. İzmirde olan arkadaşlarlardan ricam elinde başvuru evrakları olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Yarın büyük ihtimal siteden duyurulacak.u_kukulkan' Alıntı:bitlis de de ses yok
ozkansedef' Alıntı:Ben de isteyeceğim BTR ama şimdiki okulda 6. sınıf var ve 6 öğretmeniz. Nöbet dahil başka görev verilmez deniyor ama, her öğretmene bir sınıf öğretmenliği düşüyor. Acaba sorun çıkarsam istemiyorum desem ayıp etmiş olur muyum?
cat33' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Ben de isteyeceğim BTR ama şimdiki okulda 6. sınıf var ve 6 öğretmeniz. Nöbet dahil başka görev verilmez deniyor ama, her öğretmene bir sınıf öğretmenliği düşüyor. Acaba sorun çıkarsam istemiyorum desem ayıp etmiş olur muyum?
Merhaba. Rehber öğretmen ihtiyacı varsa bir sınıfın, siz alırsınız. Ben BTR iken 2 sene bir sınıfın rehberliğine baktım. Öğretmen yetersizliğinden nöbet de tuttum. Ama şimdi öğretmen sıkıntısı olmadığı için, hiç bir görev almıyorum...
geçen sende bir aylık ek dersimiz güme gitmişti bu yüzden.gzegen' Alıntı:millet baslatio son günü gelio bizim daha basvuru yok isimiz is
dideban' Alıntı:Bitlis duyuruya çıktı.
rohun' Alıntı:balıkesir başladı yarın son..
hayır hocam 15:30 yazıyor bizde--edremituyelik269' Alıntı:rohun' Alıntı:balıkesir başladı yarın son..
hocam ilin ilçenin sayfasında duyuru yok yarın 5'e kadar mı acaba?