"0" saat dersim var 2 yıldır btr yim. 3 okula gidiyorum 70 civarı akıllı tahtam var her hafta herbirini tek tek açıp kontrol ediyorum ve tutanak altına alıyorum. 110 tane öğretmenim var her biriyle bireysel ilgilendim ve ilgilenmeye devam ediyorum. 50 civarı sınıfım var herbirine resmi yazı ile derse girdim ve eba bilgilendirmesi yaptım. ebada çıkan haberleri sürekli paylaşıyorum ve yine bireysel olarak öğretmenlere iletiyorum. ilçede ciddi manada değişiklik oldu akıllı tahta kullanmayanlar kullanmaya başladılar ve kullananlarda daha verimli kullanmaya başladılar. ortaokul öğrencileri sürekli ebadalar. tek sıkıntımız temizlikti onu da 2 okulu resmi yazı ile uyardım ve çok etkili oldu temizlikçiler ben demeden yapıyorlar.
Şuraya gelmek istiyorum. ne kadar az derse girersek ne kadar fazla BTR yaparsak o kadar verimli oluyoruz ben bunu gördüm.biz istesekte bilişim dersinde eskisi gibi olamayız niye ders saati düşürüldü ve bt lab yok o zaman diretmeninde anlamı yok. Bizler Btr olarak kesinlikle daha etkiliyiz
Şuraya gelmek istiyorum. ne kadar az derse girersek ne kadar fazla BTR yaparsak o kadar verimli oluyoruz ben bunu gördüm.biz istesekte bilişim dersinde eskisi gibi olamayız niye ders saati düşürüldü ve bt lab yok o zaman diretmeninde anlamı yok. Bizler Btr olarak kesinlikle daha etkiliyiz