Hocam robotik kodlama zorunlu mu değil miyoo sıkıntı yok. dersimizin adı biraz caf caflanmış; ROBOTİK Kodlama
Zorunlu değil hocam secmeliHocam robotik kodlama zorunlu mu değil mi
Bakanlığın mesleki ortaokullar projesi olmalı.Bence bakanlığın bizim branşın meslek lisesinde önünü açması lazım
Hocam ortaokul sayısıyla lise sayısı bir mi. Dersin ortaokuldan gitmesi demek yüzde doksanımızın norm fazlası olması demekBekleyip görelim ders lisede mi olacak yoksa alan değişikliği hakkı mı verecekler
alan değişliği derken hocam hangi alana verebilirler mesela?Bekleyip görelim ders lisede mi olacak yoksa alan değişikliği hakkı mı verecekler
valla ben de onu anlamıyorum hocam. neye dayanarak alan değişikliğinden bahsediyor arkdaşlar. böyle bir durumun mümkünatı yokAlan değişikliği olur diyen arkadaşlar hayal dünyasında yaşıyor galiba. O kadar Bilişim Öğretmenini bu kadar sıkışmış bir meslek alanında hangi bölüme verebilirler acaba?
Yok hocam.Ortaokulda dersi vermiyorlar sa ilkokulda hiç vermezler.BTY (1-4) ilkokullara zorunlu ders geldiğini mi gösterir ?
Hocam ona seçmeli dendi zaten. O şekilde duyurdularBilişim teknolojileri görünmüyor ama robotik kodlama dersi görünüyor ortaokullar için hocalarım. Sanırım dersin adı ve içeriği değişti ama öğretmenler açısından durum aynı. Böyle yorumladım..
Ama seçmeli olarak değil de diğer dersler gibi görünüyor hocam, ne zaman netleşir acabaHocam ona seçmeli dendi zaten. O şekilde duyurdula
Diğer bazı seçmeli derslerde bu şekilde gözüküyor.Ama seçmeli olarak değil de diğer dersler gibi görünüyor hocam, ne zaman netleşir acaba
Açıklananların tamamı seçmeli hocamAma seçmeli olarak değil de diğer dersler gibi görünüyor hocam, ne zaman netleşir acaba
BTY (1-4) ilkokullara zorunlu ders geldiğini mi gösterir ?