0 312 413 3065 nolu telefondan 8'i tuşlayıp bende aradım arkadaşlar ve burda aman karpuz kabuğu düşürmeyin diyen arkadaşlara duyurulur!!
atı alan üsküdarı geçti haberiniz yok
Ankarada ki görevli kişiye benim okulum haricinde diğer okullar bilişim dersini seçmişken, sistemlerinde görünüyorken bizde bilişim dersi görünmüyor ve cevap: bakanlık karar verdi kurslarda bilişim olmayacak, şu an ilk eylülde iken açık vardı sistemde ve o açık ile kayıt yapan öğretmenler kurs için sınıf oluşturulduğunda ekurs hata verecek ve kurslar kesinlikle kapanacaktır. İlçe mem de dahil kimse yorum yapamazken bu duruma en son biz bu cevabı aldık.
Müzik, resim, beden vs okuldaki tüm branşlar benim haricimde kurs acarken bilişim öğretmenine yapılan mobing değilmidir?
Eba da öğrencilere yardım edelim şifre alalım şu işi bu işi yapalım derken millet kahve çay içerken ve biz işler aksamasın kimse magdur edilmesin diye sırtımızdan ter akarken eşşek miyiz biz, bize yapılan bu muamelenin sebebi nedir?
Sendikalar şimdi çalışmayacaksa ne zaman çalışacak, giden maddi kayba mı üzülürsün, hizmet puanına mı yoksa veli,öğrenci ve öğretmenlerin gözünde meb tarafından işe yaramayan atıl dışlanmış öğretmen olarak alenen insanların gözüne sokarcasına küçük düşürülmeye mi üzülürsün!!
Eylül başında söyleseydiniz o zaman sizler üvey evlatlarsınız meb in istemiyoruz sizi vs diye..
Geçen sene kursta kodlama gösterdim çocuklara, ee kodlama dersi önemli vs denmiyor mu? 1 kişi 1 tane bilişim kurslarının kapatılmasının mantıklı bir sebebini söylesin??