wake__up' Alıntı:geçen senede kurs yaptım, çok fazla ilgi gördü ve beğenildi..bu sene de 1 haftadır uğraşıyorum kendim tek tek kayıt ettim ve tüm derslerden fazla kayıt aldım. Bu saatten sonra iptal ediliyorsa hakkımı helal etmiyorum. yarın sendikamlada görüşeceğim.
goodielife' Alıntı:Sabah duyar duymaz sendikaya ilettik. sağolsunlar hemen mebe başvurdular ama bi gelişme olur mu zannetmiyorum.
ona bakarsan 5 ve 6. sınıflardan yapılan 600 başvurunun 400 ünde bilişim seçmiş öğrencilerim. Ama adamların umrunda bile değil. Hakkımı hiçbirine helal etmiyorum.wake__up' Alıntı:goodielife' Alıntı:Sabah duyar duymaz sendikaya ilettik. sağolsunlar hemen mebe başvurdular ama bi gelişme olur mu zannetmiyorum.
5. ve 6.sınıflarda 92 öğrenci benim dersimi seçti toplam kursa başvuran öğrenci sayısı 200 civarı...geçen seneki kursa katılımım da çok iyiydi ve veliler çok memnundu. nasıl görmezden gelecekler. işi hakkıyla yaptığımız için mi bilişime kurs yok
hocam bu da çok saçma, yani devlete sadece öğretmenler mi yük oluyormuş?bilisimci61' Alıntı:aldığım bir duyuma göre bu kurslar devlete oldukça büyük bir bütçeye neden olduğunda dolayı okullardaki kurslar kaldırılacak onun yerine her ilde belli yerlerde halk eğitim gibi kurs bölgeleri oluşturulacakmış yani bir nevi dershane. buralarda da görevlendirilen öğretmenler derslere girecekmiş.