bu kadar sorunlu bir branş olamaz ya!!!!!

Kodla Büyü

blşmblşm

Aktif Üye
arkadaşlar bıktım artık ben bıktım...bu bölümü seçtiğim güne lanet olsun.....okula gittim,öğrenci tınlamaz,müdür tınlamaz,ders yok,lab doğru dürüst deil!ne yapıcaz biz şimdi,soğudum ya,herşeydem soğudum,istemiyorum artık hiç bişey...ne büyük hataymış bu bölümü seçmek,ne büyük bedeli varmış...yaşlandım ya! bu sene 6.senem 26.senem gb hissediyorum...yazıklar olsun emeklerime...herşeye....

blşmblşm' Alıntı:
arkadaşlar bıktım artık ben bıktım...bu bölümü seçtiğim güne lanet olsun.....okula gittim,öğrenci tınlamaz,müdür tınlamaz,ders yok,lab doğru dürüst deil!ne yapıcaz biz şimdi,soğudum ya,herşeydem soğudum,istemiyorum artık hiç bişey...ne büyük hataymış bu bölümü seçmek,ne büyük bedeli varmış...yaşlandım ya! bu sene 6.senem 26.senem gb hissediyorum...yazıklar olsun emeklerime...herşeye....
x2

Ah hocam, herkes aynı durumda, meb bizi resmen sildi.. Yeni ismimizi buldum ben.."Seçimlik Öğretmen"... İdare, veli ya da öğrenciler seçerse varız yoksa yokuz..Seneye başka okula gittin diyelim, aynı kural geçerli.. Resmen atamamız velilerin elinde..

en azından yalnız olmamak güzel...ama yani bi çare olmalı bulmalılılar...böyle basiretsiz bir hükümet görmedim...basit bir meseleyi bile çözemiyorlar bi de bunlar terörü çözecek...
aslında herşey şimdi anlaşılıyor kendi branşımıza bakıp anlayabiliriz ülkenin niye bu halde olduğunu...bunlar çözüm üüüü reee teee mezzzzz...

içimde hep bir huzursuzluk var ve artık anladım ki sebebi bu lanet olası branş... Okulda dik durmak için çaba harcamak zorunda kalıyoruz. Sınıflarımıza sahip çıkma derdi, dersin seçilme derdi norm derdi görevlendirme derdi artık gına geldi... Düzen bile kurdurmuyorlar. Bugün formatörsün diyorlar yarın değilsin ertesi gün yine formatörsün bu ne biçim iş... Ete kemiğe bürünsün çözümün son aşaması diyorlar etini de kemiğini de ........... Şurda şimdi 1000 ağız dolusu küfredeceğim ama rahatlamayacağımı biliyorum...

blşmblşm' Alıntı:
X100

Bugün boş boş gezdim okulda. Hiçbir yere ait olamadım. Ne öğretmenler odasına, ne laba ait hissettim kendimi. Ben kimi bu sabah benim burda ne işim var dedim kendi kendime. Sanki herkes bana öyle bakıyodu. Sahi ne işin var senin burda der gibi.

yansitma' Alıntı:
içimde hep bir huzursuzluk var ve artık anladım ki sebebi bu lanet olası branş... Okulda dik durmak için çaba harcamak zorunda kalıyoruz. Sınıflarımıza sahip çıkma derdi, dersin seçilme derdi norm derdi görevlendirme derdi artık gına geldi... Düzen bile kurdurmuyorlar. Bugün formatörsün diyorlar yarın değilsin ertesi gün yine formatörsün bu ne biçim iş... Ete kemiğe bürünsün çözümün son aşaması diyorlar etini de kemiğini de ........... Şurda şimdi 1000 ağız dolusu küfredeceğim ama rahatlamayacağımı biliyorum...

Ben bunların taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................................................

boşlukları istediğiniz gibi doldurun arkadaşlar....

Hatayı bu bölümü seçerken yaptık, keşke teknik eğitim okusaydık tef mezunları için bu tarz sıkıntılar yok sıkıntı varsa bile bu ders yükünden kaynaklanıyor.

bugün yeni okulumda ilk günden tamirci yerine kondum, sınıf öğretmenlerinin sınıflarında bilgisayar projeksiyon var..biri bi yandan çağırır öbürü öbür yandan öteki " hizmetliler projeksiyonu takmamış özlem hocaaaaam" dedi, ben de ben mi takıcam hocam dedim, müdüre de söyledim ilk günden tamirci yerine kondum bu nedir böyle dedim..o da takma kafana yapma her dediklerini dedi..valla sinirlerim bozuldu pehh..

Görüyorum ki daha ilk günümüzde bile okuldan öğretmenlikten soğumuşuz. Bilsem gül gibi fen teknolojiyi bırakıp geçmezdim bu bölüme. Adamlar 82 ile bile atandı. Bizim bölümün haline bak. Okulun müdürü yok okula gelen veliden tutun ders saatlerini soran polisle bile ben muhattap oluyorum. Anlamadım ki idareci olsam bundan daha az iş yaparım. Artık herkes bizi formatör olarak tanıyor ya sadece derslere girip çıkar giderim desen üzerine bir kere o etiket yapışmış ya millet yine tınlamayacak.

blşmblşm' Alıntı:
"bu bölümü seçtiğim güne lanet olsun....." bu cümleyi 3 senedir hemen hemen her gün söylüyorum:)

mtunay' Alıntı:
blşmblşm' Alıntı:
"bu bölümü seçtiğim güne lanet olsun....." bu cümleyi 3 senedir hemen hemen her gün söylüyorum:)

bugun herşeyi daha iyi anladım; hiç birşey ifade etmiyoruz biz ya hiç bişey...
daha ilk günden üstüm başım toz içinde kaldı; hemde hiç bir şeyi düzeltemedim....her gün böyle gecermi?
devam edemiyorum ben ya....olmuyo....yoruldum....bugun son noktaydı sanki....

blşmblşm' Alıntı:
mtunay' Alıntı:
blşmblşm' Alıntı:

bugun herşeyi daha iyi anladım; hiç birşey ifade etmiyoruz biz ya hiç bişey...
daha ilk günden üstüm başım toz içinde kaldı; hemde hiç bir şeyi düzeltemedim....her gün böyle gecermi?
devam edemiyorum ben ya....olmuyo....yoruldum....bugun son noktaydı sanki....
aynı ben neyse bu sene sadece ders var sanırım

acaba zahmet edip de Milli Eğitim Bakanı veyahut onun güruhu, şu siteye girip yazılanları okuyor mu?

okusalar da utansalar.. birazcık olsun vicdan muhasebesi yapıp, oturup düşünüp bir çözüm yolu bulsalar..

arkadaşlar, burda ne güzel paylaşıyoruz değil mi sıkıntılarımızı. DAHA SONRA gidip okula aynen hamallık veya hizmetlilik yapmaya devam ediyoruz ve buradaki sızlanmalarımızın bir anlamı kalmıyor. kimseye eyvallahınız olmasın. hiç bir iş yapmasanız bile kimse birşey yapamaz size. en fazla formatörlük vermezler. oda zaten saçma sapan bi durumda şuanda. bir çöp kaldırmadan, bununla birlikte en ufak ceza almadan emekli olmuş devlete zarar insanlar gördüm. eğer bize(çalışkan bir zümre olduğumuzu düşünüyorum) ceza verebilirlerse tamircilik hizmetlilik yapmadık diye yazık olur bu devlete.

2 gün okulların web sitelerini karartsak tüm medya bizden bahseder. tabi o iş için cezadan korkmayan, yolundan dönmeyecek delikanlılar lazım.

İlçe toplantısında bu sene formatörlük isteğe bağlı denildiğinde 20 kişiden 2 kişi istemedi. Biri de ben. Ve uzun bi aradan sonra, öğretmenliğe geri döndüm, biliyorum geçici bir durum, sonrası belli değil ama olsun sadece bu yıl bile olsa değer, 22 saat dersim ve sınıf rehberliğim var. Bugün sınıfımla beraberdim bütün gün, kitap dağıtımı, sınıf düzeni falan, sanki ilk atamada atanmış heyecanlı bir öğretmen gibiydim ama arkadaşlar gerçekten eğitim sektöründe en keyifli olanı öğretmenlik bence. Sonrası ne olur bilemiyorum ama bu sene de böyle olsun bakalım...

şu an türkiyedeki en garantili öğretmenlik özel eğitim öğretmenliğidir 685tl net full ek ders sonraa ilerde bu bölüm bitmez sonraa bitse dahi özel eğitim rehabilitasyon merkezleri 3000tl maaş veriyor ve dahasında sosyal hizmetlerde çalışma imkanı var sonraa cts pazarı feda ederim derseniz bazı zenginler okkalı para veriyor saati 100tl.
Maddiyatı bir yana en güzeli dinen sevap Allah katında.Ben inşallah 2 gün sonra buadan devam edeceğim ilerde engelli kardeşlerimiz için bilgisayar programları üreteceğim

Bugün ne mi yaptım sadece derse girip çıktım formatörlük mü canı cehenneme 3 kuruş az alırım ama kafam rahat olur :) Bu arada formatörlük yapan hani çok borcu olan zümrem varya ben aylık 1500 lira ev kredisi ödüyorum :mrgreen: Bu mesleğin bitmesinin tek sebebi o formatörlük peşinde koşup duranlardı ama bu yılan illa sizide sokacak beter olun o zaman.

pneuma_ex' Alıntı:
Bugün ne mi yaptım sadece derse girip çıktım formatörlük mü canı cehenneme 3 kuruş az alırım ama kafam rahat olur :) Bu arada formatörlük yapan hani çok borcu olan zümrem varya ben aylık 1500 lira ev kredisi ödüyorum :mrgreen: Bu mesleğin bitmesinin tek sebebi o formatörlük peşinde koşup duranlardı ama bu yılan illa sizide sokacak beter olun o zaman.

o zaman senin tuzun kuru hocam...biz formatörlüğü keyfimizden istemiyoruz..şu an için kötünün iyisi olan geçici bir çözüm...hala derslere mi güveniyorsun...o zaman norm fazlası olmaya devam et....

yansitma' Alıntı:
Hocam ben beddua ediyorum yaa direkt olarak.. :x
Okul idaresiyle benim kadar papaz olmuş kimse yoktur herhalde.. Rehberlikçi arkadaş iyi geçin alttan al felan diyor ama dayanılır gibi değil tiksindim herşeyden.. :(

only61' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:

o zaman senin tuzun kuru hocam...biz formatörlüğü keyfimizden istemiyoruz..şu an için kötünün iyisi olan geçici bir çözüm...hala derslere mi güveniyorsun...o zaman norm fazlası olmaya devam et....

Hı hı tuzum çok kuru. 19 saat dersim var birde halk eğitim kursu açacağım ama sizin sözde mecbur olduğunuz o saçmalığı yapmayacağım.

myscream' Alıntı:
Bir cinnet herşeyi çözer!!!

Allah korusun hocam sakin olun. Bu sıkıntılar geçecektir elbet. Olaylara iyi yanlarından bakmaya çalışın. Hep kötümser olursanız bir müddet sonra sürekli kötümser davranmaya başlıyorsunuz.

blşmblşm' Alıntı:
Aynen öyle hocam, aynen öyle. Maalesef çoğumuz bu duygular içindeyiz.

bugün bende cinnet geçirdim. formator olmama rağmen 19 saat dersin üstüne nöbetçilikte yapıyorum. yetmiyormuş gibi okulun en berbat sınıfı 8/e ye rehberlik yazmıslar.

Almıyorum dedim yeter. gittim bağırdım çağırdım.pislik çıkardım. sileceksiniz dedim. yeter ya meb de ki bakandan müdürüne her birim düşman bize ya. üstümüze geldikçe geliyorlar

Geri