Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmazmış onu anladım.syangela' Alıntı:o kadar sıkıldım ki artık bilgisayar kelimesini bile duymak istemiyorum. kulağımda "hocam bunda internet yok" lafı tekrar ediyor.
yıllar önce gelmiş, orjinal yazılımı kalmamış veya güncelliğini yitirmiş, klavyesi, mouseu g.tü başı ayrı oynayan bilgisayarları hayatta tutmaya çalışıyoruz.
etrafıma bakıyorum özel ders vermekten, dersanede çalışmaktan cepleri kabarmış insanlar ev araba muhabbeti yapıyor.
adam gelmiş bana "şu akıllı tahtaları açsak da kullansak artık" diyor.
çok mutsuzum.
hayatta başarısız olmak bu olsa gerek.
halbuki ilkokulda, ortaokulda, lisede hep en birinciydim.
Phascolarctos cinereus' Alıntı:arkadaşlar, burda ne güzel paylaşıyoruz değil mi sıkıntılarımızı. DAHA SONRA gidip okula aynen hamallık veya hizmetlilik yapmaya devam ediyoruz ve buradaki sızlanmalarımızın bir anlamı kalmıyor. kimseye eyvallahınız olmasın. hiç bir iş yapmasanız bile kimse birşey yapamaz size. en fazla formatörlük vermezler. oda zaten saçma sapan bi durumda şuanda. bir çöp kaldırmadan, bununla birlikte en ufak ceza almadan emekli olmuş devlete zarar insanlar gördüm. eğer bize(çalışkan bir zümre olduğumuzu düşünüyorum) ceza verebilirlerse tamircilik hizmetlilik yapmadık diye yazık olur bu devlete.
2 gün okulların web sitelerini karartsak tüm medya bizden bahseder. tabi o iş için cezadan korkmayan, yolundan dönmeyecek delikanlılar lazım.
:alkis:syangela' Alıntı:o kadar sıkıldım ki artık bilgisayar kelimesini bile duymak istemiyorum. kulağımda "hocam bunda internet yok" lafı tekrar ediyor.
yıllar önce gelmiş, orjinal yazılımı kalmamış veya güncelliğini yitirmiş, klavyesi, mouseu g.tü başı ayrı oynayan bilgisayarları hayatta tutmaya çalışıyoruz.
etrafıma bakıyorum özel ders vermekten, dersanede çalışmaktan cepleri kabarmış insanlar ev araba muhabbeti yapıyor.
adam gelmiş bana "şu akıllı tahtaları açsak da kullansak artık" diyor.
çok mutsuzum.
hayatta başarısız olmak bu olsa gerek.
halbuki ilkokulda, ortaokulda, lisede hep en birinciydim.
hocam bu 4. okulum hepsinde de ilk günlerim anlattığınız gibi, sanki herkes teknolojiden bihaber terkedilmiş bir kasabaya gelmişcesine çullanıyor.ha tabi yardımcı olmak birşeyleri çözebilmek güzel, ama insanlardan az anlayış, bizim de birer insan evladı olduğumuzu anlamasını isterdim.blşmblşm' Alıntı:bugun herşeyi daha iyi anladım; hiç birşey ifade etmiyoruz biz ya hiç bişey...
daha ilk günden üstüm başım toz içinde kaldı; hemde hiç bir şeyi düzeltemedim....her gün böyle gecermi?
devam edemiyorum ben ya....olmuyo....yoruldum....bugun son noktaydı sanki....
blşmblşm' Alıntı:arkadaşlar bıktım artık ben bıktım...bu bölümü seçtiğim güne lanet olsun.....okula gittim,öğrenci tınlamaz,müdür tınlamaz,ders yok,lab doğru dürüst deil!ne yapıcaz biz şimdi,soğudum ya,herşeydem soğudum,istemiyorum artık hiç bişey...ne büyük hataymış bu bölümü seçmek,ne büyük bedeli varmış...yaşlandım ya! bu sene 6.senem 26.senem gb hissediyorum...yazıklar olsun emeklerime...herşeye....