hector1675
Aktif Üye
herkes aynı gibi... İlk günden moralmen çökme
çok iyi yaa hayallerdeki planasp-php' Alıntı:Hepimiz aynı durumdayız. Bugün 1-2 . saatler ders;
Pazartesi: 1 - 2
Salı Boş
Çarşamba: 1
Perşembe : Boş
Cuma : 1 - 4
Ne güzel plan ya
mfk' Alıntı:kendimi baya baya ortalık malı hissediyorum ben. Baya bildiğin mala bağladım bugün. 1 saat derse girdim. Sonra çıktım gittim..Yarın da gitmeyeceğim. dersim yok. Hakkaten bundan daha boktan olamazdı herhalde kariyerim.
asp-php' Alıntı:Hepimiz aynı durumdayız. Bugün 1-2 . saatler ders;
Pazartesi: 1 - 2
Salı Boş
Çarşamba: 1
Perşembe : Boş
Cuma : 1 - 4
Ne güzel plan ya
AsurBanipal' Alıntı:Hatayı bu bölümü seçerken yaptık, keşke teknik eğitim okusaydık tef mezunları için bu tarz sıkıntılar yok sıkıntı varsa bile bu ders yükünden kaynaklanıyor.
katılıyorum hocam sükürler olsun bugüne kadar cok sıkıntılı idarecilerle çalışmadın. gele gecen seneki müdürüm allah razı olsun hiç dersim yoktu evet evet yanlıs duymadınız hiç dersim yoktu hiçbi sıkıntı cıkarmadı. ben işimi yaptım o da destek cıktı. ve birçok öğretmenin yanında beni onşardan daha değerli hissettirdi.yesimk06' Alıntı:Her şey idareciye bakıyor arkadaslar. Eski okulunda müdür dersimi asagilardi, secmek istemezdi. En son da yapacagini yaptı. Ben ücretsiz izinde iken labi dağıttı. Yeni okulunda her sınıfa dersimi seçtiler. Düzenli bir labim var. Sınıf şube sayıları iyi. Formator değilim. Müdür başyardımcısı yıllarca formatorluk yapmış. Bir öğretmen arkadaş da fahri olarak okulun bilgisayar sorunlarını üstlenmiş. Tum sıkıntılarımi unuttum. Darısı başınıza.
Size tavsiyem mümkünse biraz araştırma yapip düzgün labi olan, sınıf şube sayıları cok, idarecileri teknolojiyle barışık olan bi okul bulup tayin isteyin