Re: Bugün Okulda Ne Yaptım?
çay içtim...
çay içtim...
dobra1979' Alıntı:derse girdim sonra kbs ye malzeme girdik. Ya bu arada ip çakışmasını önlemek için illede elle mi vermemiz lazım noları
Hocam bölge - dil seçeneklerinde F ve Q ikisininde olması gerekiyor. Sizde olmuyorsa F veya Q nun teki mevcut ve ctrl +shift yapınca geçecek klavye türünü bulamıyordurngunaslancan' Alıntı:fieldofinnocence' Alıntı:+ rapejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
NASIL OLUYO Kİ BENDE BÖYLE BİR KISAYOL ÇALIŞMIYOR...
hocam tam anlamadım ama ctrl tusu olmasın ooo ?efsa' Alıntı:word'de Alt tuşuyla metin düzeninden bağımsız seçim yapılabileceğini öğrendim![]()
mutlu112' Alıntı:hocam tam anlamadım ama ctrl tusu olmasın ooo ?efsa' Alıntı:word'de Alt tuşuyla metin düzeninden bağımsız seçim yapılabileceğini öğrendim![]()
Evet alt tuşu ile paragraf, satır gözetmeksizin seçim yapabiliyorsun. Güzelmiş.mutlu112' Alıntı:hocam tam anlamadım ama ctrl tusu olmasın ooo ?efsa' Alıntı:word'de Alt tuşuyla metin düzeninden bağımsız seçim yapılabileceğini öğrendim![]()
+1fatihtasoz' Alıntı:toprak60' Alıntı:mert02' Alıntı:işlemcimin 64 bit olduğunu öğrendim win 7 çıktığından beri hep 32 bit yüklüyordum performansınıda çok beğeniyordum.Hiç merak edipte bakmamıştım win 8 yükleyince işletim sistemi 32 bit işlemci x64 bit yazınca dunk etti. ama 64 bite geçsemmi onuda bilemiyorum
işlemcisinin ne olduğunu bilmeyenler için
1. Cmd ekraninda asagidaki komutu velerim:
wmic cpu get architecture
Architecture altindaki rakam bize islemcimizin kac bit oldugunu aciklar
0 = 32 bit
6 = 64 bit AMD
9 = 64 bit INtel
ben de bunu beğendim...
benim pc 64 bitmiş bunu öğrendm ve şaşırdım![]()
hayırlı olsun. darısı başımıza.kizilt07' Alıntı:uzman yardımcısı olduğumu yakında öğretmenlikten ayrılacağımı öğrendim.