Bugün ................... öğrendim

Kodla Büyü
bugün öğrenin diye...

word programında örneğin test sorularını ctrl tuşu ile sıralamayı gözetmeden karışık bir şekilde seçim yapıp tek seferde kopyalayarak yeni sayfaya yapıştırdığınızda soruların yerleri değişiyor..

ysartemur' Alıntı:
zech' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
efsa' Alıntı:
word'de Alt tuşuyla metin düzeninden bağımsız seçim yapılabileceğini öğrendim:)
hocam tam anlamadım ama ctrl tusu olmasın ooo ?
Evet alt tuşu ile paragraf, satır gözetmeksizin seçim yapabiliyorsun. Güzelmiş.
pdf dede aynı işe yarıyormuş baya güzel oluyor
Ya arkadaş biri şu dediğinizin videosunu çekip koysa ya! :) Ben de neden olmuyor?

endorfinnn' Alıntı:
ysartemur' Alıntı:
zech' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
efsa' Alıntı:
word'de Alt tuşuyla metin düzeninden bağımsız seçim yapılabileceğini öğrendim:)
hocam tam anlamadım ama ctrl tusu olmasın ooo ?
Evet alt tuşu ile paragraf, satır gözetmeksizin seçim yapabiliyorsun. Güzelmiş.
pdf dede aynı işe yarıyormuş baya güzel oluyor
Ya arkadaş biri şu dediğinizin videosunu çekip koysa ya! :) Ben de neden olmuyor?
Resim olsa olmaz mı?

Ekli dosyalar

• Başlıksız-1.png
    Başlıksız-1.png
    211.9 KB · Görüntüleme: 659
word de yazdığınız kelimenin sonuna tıklayıp shfit+f3 e tıklarsanız baş harfi veya tamamı büyük yapabiliyorsunuz

Ctrl tuşuna basılı tutup farenin scroll tuşunu aşağı yukarı kaydırınca internet sayfasınının yaklaşıp uzaklaştığını bir öğrencimden öğrendim :)

bugun çocuklara iblgisayarın bir ders olduğunu asla anlatamayacağımı öğğrendim...(Karamsarlığın dehlizindeyim...)

haticevural' Alıntı:
Ctrl tuşuna basılı tutup farenin scroll tuşunu aşağı yukarı kaydırınca internet sayfasınının yaklaşıp uzaklaştığını bir öğrencimden öğrendim :)
word, excelde de işe yarıyor.

Re: Bugün Okulda Ne Yaptım?

"Cosi-Search" diye bir arama motoru var o bilgisayarı her yeniden başlattığınızda anasayfayı değiştiriyordu. dün bilgisayarıaradım taradım bi türlü herhangi bir kalıntısına rastlamadım. bugün rövanşım vardı adeta o bilgisayarla ve araştırmalarım sonucu bi çeşit virüs olabileceği kanısına vardım.
öncelikle; Hijackthis sonra malwarebyte ve mic.security essentials ı kurdum.çalıştırdım..ve reset işlem tamamdır.

bozuk olan bir bilgisayarın çalışan güç kaynağını ve anakartını çıkardım. güç kaynağı yanan başka bir bilgisayara güç kaynağını taktım üstüm başım toz oldu. Anakartı da yarın başka bir bilgisayara takmaya çalışacağım.

her zamanki şeyler işte....

yarın flash programını kurmam lazım...

sıra onu anlatmaya geldi

Diğer öğretmenler bilgisayar öğretmenini görünce kendilerini bilgisayar özürlüsü gibi zannettiklerini öğrendim...
Başımdan 1 saat önce geçen olay.. işim varken bir hocadan müdür yrd rıca eder bilgisayarı açmak ve hoparlörü kontrol etmek için... tam bilgisayara emin admılarla ilerlerken arkasında süper kahraman bilgisayar öğretmenini görür ve aaaaa diye çığırarak işi bana devreder...Yaptığım iş bir uzay aracını kurmakla aynı şeydir... yani power düğmesine basarak pc yi açmak ve herrhangi bir müzik dosyasıyla hoparlorden ses çıkıyor olduğunu görmek...
ve ben bir kahramanım ...bu okul olmasa her gün bilgisayarları kim açardı. kim basardı o düğmelereeeeeeeee kiiiiim kiiiimm :verymad:

projeksiyonun kumandasındaki FREEZE düğmesinin ekranı dondurup bilgisayarımda işime bakabileceğimi öğrendim. Neden daha önce öğrenmemişimki dersin sonuna kadar bilgisayarda hiçbirşey yapamıyordum iyi oldu....

yagmurumsu82' Alıntı:
projeksiyonun kumandasındaki FREEZE düğmesinin ekranı dondurup bilgisayarımda işime bakabileceğimi öğrendim. Neden daha önce öğrenmemişimki dersin sonuna kadar bilgisayarda hiçbirşey yapamıyordum iyi oldu....

bende çok kullanırım o tuşu :)

Forumdaki arkadaşların ne kadar çok şey bildiğini öğrendim bugün :) harikasınız arkadaşlar devam....

hayat paylaşınca güzel. ben bbnet sayesinde neler öğrendim neler. burdaki dostların hepsi birer harika. sizleri seviyorum. Kimseyi tanımadım ben senden daha özel :alkis:

google da resim ile arama yapılabildiğini öğrendim. arama yapınca benzer görseller bulunuyor

Bugün AKP'ye üye olduğumu öğendim. Mutlaka kontrol edin arkadaşlar. Yarın dava açmaya gidecem savcılığa...

Ben bugun asla sıfır golf 7 1.6 tdi highline alamayacağımı öğrendim. Çünkü 72.000 tl kendileri :verymad:

bir ps/2 fare yüzünden kasanın çalıştığını ancak monitöre görüntü gelmeyebildiğini şaşkınlıkla öğrendim
fareyi diğer bilgisayarlara takınca aynı hatayla karşılaşmam şaşkınlığımı bi kat daha arttırdı sonra fareyi attım rahatladım...

E-okul da rapor sayfası açılmayınca bir an panikledikten sonra activexwiever programı ile halledileceğini öğrendim :)

BBNET
Geri